NEBULAH

NEBULAH leverer et drømmende, cinematisk og kosmisk udtryk af stærke melodier og flerstemmig vokal, båret af atmosfærisk og fængslende guitarspil. Lytteren præsenteres for velklingende pop/rock kompositioner, som personliggøres og eksperimenteres med via lyd-manipulation gennem effektpedaler og improvisation.

Bandet har fire kvinder i fælles front. Frontkvartetten er assisteret af en ekstra guitarist, trommeslager og bassist, som er med til at udbygge og intensivere det samlede lydunivers.

Vi komponerer vores musik og tekster sammen. Gennem improvisation skabes vokale og harmoniske idéer, som videreudvikles til hele sange.

Vores lyriske univers udspringer af en fascination og inspiration af store, utæmmelige kræfter, som omgiver os, samt historier om det overnaturlige. Heraf kommer navnet “NEBULAH”, som på dansk betyder stjernetåge. Vores lyd afspejler tekstuniverset og understøtter historierne. Musikken spiller på kontraster - Det klangfulde, ekspressive og storladne overfor det dissonante, mystiske og nære lydunivers.

Publikum der oplever NEBULAH inviteres med på en virkelighedsflugt - En ekspressiv, dragende helhedsoplevelse, i et melankolsk, powerfuldt og sfærisk lydunivers.

Bandet udspringer fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, hvor de mødte hinanden under studierne.

Highlights:
August 2021: Udtaget som 1 af de 3 finalister til at deltage i Folk og Fæstivals Talent Showcase, “Katapult”.

November 2021: Supportband for “Maja og De Sarte Sjæle” på hhv. Tobakken (Esbjerg), Kansas City (Odense) og Råhuset (København).

December 2021: Udvalgt som udviklingsband under LMS (Levende Musik i Skolen), med dertil følgende 12 koncerter, samt coaching og vejledning af producent Jesper Gotlieb.

11. Marts 2022: Udgav første single: INTO WATER, som er blevet anbefalet af Karrierekanonen og er kommet i rotation på P6, med ca. 150 afspilninger.

8. April 2022: Udgav anden single: FLOATING IN SPACE, hvortil vi også udgav en musikvideo.

13. maj 2022: Udgav debutalbummet TRACE. Albummet er produceret i samarbejde med Jacob Schjødt Worm, v. Finland Studio.

8. juli 2022: Koncert på Copenhagen Jazz Festival, på World Scene Planform på Blågårds Plads.

August 2022: Artikel i “Hold-Øje-Med” sektionen i GAFFA.

Tilmeldt: 14. september 2022

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling