South of Limbo

South of Limbo er en kreativ kulmination mellem tre drenge fra Middelfart. Selve ideen blev ført ud i livet i vinteren 2018, hvor barndomsvenner Robin og Marc besluttede at starte et musikalsk projekt sammen. I den efterfølgende tid sluttede Thomas sig til, og vi har siden spillet sammen i forskellige sammenhænge. Allermest og allerstærkest står vi nu, som trio i South of Limbo.
Genremæssigt bevæger bandet sig i indierockens univers, med tydelige undertoner fra shoegaze. Vi kan bl.a. skrive Sam Fender, The 1975 og The Night Café, som hovedinspiration.
South of Limbo er som trio et relativt nyt koncept. I den tid er særligt 2 begivenheder blandt højdepunkterne: I april 2022 udgav vi vores debut single “Message to Mars”, hvorom musikmagasinet Bands of Tomorrow skriver: “Singlen har et upbeat omkvæd fyldt med varme, hvor de forvrængede guitarer og hastige trommer skaber et udadvendt lydbillede som skrumper i versene der får en mere rumlig og svævende lyd.”
Vores 2. højdepunkt er også i samarbejde med Bands of Tomorrow, da vi i juli deltog i deres arrangement “Bands of Tomorrows Uimodståelige”, og spillede en vellykket koncert på Dexter i Odense.

Tilmeldt: 10. august 2022

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling