Red Relations

Med hjemmebase i Vejle/Vejen-området havde Casper, Samir, Max og Daniel i en del år spillet covermusik under forskellige bandnavne og optrådt ved alverdens arrangementer over hele Danmark. Som en fed klang og et godt kammeratskab skred frem, besluttede de sig i 2020 for at lægge det overspillede musik på hylden og skrive deres egen. Nu udgiver de deres første EP til efteråret 2022.

De fire gutter i Red Relations kommer fra forskellige musikalske baggrunde og samler deres spillestile sammen til en solid lydmur inspireret af den klassiske hard rock-scene, pyntet med rustikke instrumentalstykker med referencer til alternativ rock. Som prikken over I’et ser Red Relations ikke nogen skam i at inkludere poppede elementer i den ellers traditionelle ramme om rockmusikken. Bandet drager inspiration fra store rockkunstnere som Dizzy Mizz Lizzy, Foo Fighters, D-A-D, Nirvana, Muse og AC/DC.

Bandet optrådte i sommeren 2022 på Talentscenen ved Samsø Festival og løb afsted med andenpladsen. Ambitionerne omkring 2023 er store, og med en deltagelse ved Quasar Rock håber de på at kunne realisere nogle af disse ambitioner.

Red Relations har fået spilletid og omtale gennem mere end 30 danske og udenlandske radiostationer. På international basis nævnes bl.a. Spiderwebradio, COAR Radio (USA), MarinerFM (GR), Fresh FM 24 (NO), Radio Sylvia (DE) og Lizzie Romain (UK). Bandets musik er også blevet anmeldt af medier som Indieoclock (BR), Rock Era Magazine (EG), InfoMusic (FR) og European Indie Music Network.

I begyndelsen af 2022 udgav Red Relations deres tre første singler, som blev taget godt imod af fans og radiostationer i ind- og udland. Deres debutsang ”Monday” sunder over en personlig trang til at tage lidt afstand fra det vilde sociale liv, hvor historien fortælles i et atmosfærisk vibe med et tungt forvrænget arrangement. Singlen kvalificerede sig til finalen af ‘HEAR US MUSIC’s forårskonkurrence og har desuden fået anbefaling fra ‘KarriereKanonen’. ”Monday” blev hurtigt efterfulgt af nummeret ”Drive” - et bud på en rigtig “rock-banger”, der bringer adrenalin, bilrus og lysten til at køre væk fra hverdagens trivielle rammer. Bandets single-streak blev i slutningen af april færdiggjort med udgivelsen af ”Circle of Diamonds” - et energisk, solidt og pondus-fyldt nummer med et catchy main-riff, der kan blive skrålet med på over alle de store arenaer.

Bandmedlemmer:
Casper Vindbjerg - Vokal/guitar
Samir Cakar - Lead-guitar
Daniel Therkelsen - Bas
Max Alrø - Trommer

Tilmeldt: 30. juli 2022

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling