Tilmeldte bands 2021

Foto: The Cosmic Supply Co.

 

Se hvem der har tilmeldt sig Quasar i 2021. 

 

ISSE
Dansksproget pop/rock med nostalgiske elementer fra en ærlig og ung sangerinde med noget på hjerte
Downtown July

De hårdtslående grooves og dybe klangflader skaber rammerne for ærlig og forfinet dansksproget indiemusik af Downtown July.

Lonia Kersti

Iørefaldende popsange et sted mellem elektropop og symfonisk pop. En blanding af harmoniske uptemponumre og ballader med sjæl og indlevelse.

Mystery Of Midnight

Alternativt rock band, som tager udgangspunkt i dagligdagens problem. Bandet består at fire personer, som alle brænder for musik.

Kristine Hoelgaard

Eventyrlysten folk-pop med billederige tekster og en nordisk tone.

STINE KLINGSTEN

Et forførende og nærværende pop/folk univers med undertoner af 90’er, som sniger sig ind i hjertet når du hører Stine Klingstens vokal.

Wondo

Wondo er en aarhusiansk hiphop-duo, der stilmæssigt lægger sig op ad old-school 90’er rap med et flabet drengerøvsudtryk.

The Slow Scare

The Slow Scare er en nyklassiker af en rockduo, der forener dramatiske riffs, smooth surfguitar, skarpe beats og natklubvenlige pop-omkvæd.

TREVL

Vi er fem gutter der elsker at stå på scenen og fyrre den max af. Vi spiller alt fra pop til rock til funk.

Op i Bjergene

Op i Bjergene er en flok midaldrende mænd - som spiller musik om det at være midaldrende mand. Sangteksterne er på dansk og det larmer lidt.

Tiger På Spring

"Improviseret musik men fantastisk!" Vi synger om drømme der brister og gjorde det ved over 25 koncerter i hele Danmark over sommeren 2021.

Purple Painted Statues

Purple Painted Statues balancerer genremæssigt mellem heavy metal og alternativ rock og sætter uden slinger i valsen sin egen dagsorden.

Alex L. Bomba
Alex L. Bomba er en ny Alternativ Popsanger fra fyn, som tager inspiration fra kunstnere så som Billie Eilish og Troye Sivan.
Michael Gabriel

Michael Gabriel er et ny stjerne inden for sangskrivning

Magnus Østergaard

Siden sin første udgivelse i 2019, har 16-årige Magnus Østergaard formået at skabe sin helt egen unikke lyd.

Fool's Paradise

Fool's Paradise har opnået stor anerkendelse for deres gedigne prog-rock. Inspiration: Pink Floyd, Fleetwood Mac m.fl.

Frekvent

Guitarbaseret hard rock hovedsageligt inspireret af grunge perioden. Forvent groove og masser af energi, når Frekvent indtager scenen!

Antiplanet

Et dansksproget alternativt elektronisk indie-rock band, der trækker paralleller til den teatralske side af f.eks. Muse, Editors og Nephew.

Steffen Schulz

Dansksprogede pop-sange, der handler om både kærlighed, afsavn, glæde og mange andre følelser.

PVSO

Ørehængende, intenst og melodisk rap inspireret af afro, trap, drill og reggae, er hvad du kan forvente fra upcoming rapper PVSO.

RÅSTOFF

Rockkvartet med musikalske muskler og sange med de temaer som skal være der - desperation, sex og kærlighed

Noise Corporation

Noise Corporation spiller melodisk metal, hvor vi leger med at kombinere tunge energiske elementer med catchy melodier.

Kemisk Forår

Med musik der er syregrøn på en sindssyg måde, inviterer disse blæste bæster jer indenfor til der hvor kemien opstår.

Skin Tuxedo

Danske Skin Tuxedo udfylder tomrummet hvor old school heavy metal, møder stoner rock og sludge, med et strejf af grunge.

$AD

$AD ($ADMONEY) er en kunstner fra et sted i Jylland, med en kæmpe kærlighed for soul/trap r'n'b.

Shatterer

Shatterer spiller power-riff baseret Heavy Rock, med melodiske, episke, samt progressive elementer. Sammenkoblet med et hårdtslående udtryk.

SARC

SARC er smerte med det legesyge, det grimme med det forførende. Mød en dark electro one-woman-army våbnet med referencer til hiphop og rock.

Discorpse

Old School deathmetal som trækker æ skind a æ kakao🤪🤘🏻

Denana

POPmusik med fokus på flerstemmige rockede og soulede vokaler, en tung stortromme, countryundertoner og live-lyd.

OhNothing

Elektronisk dreampop - søster og bror duo, som spiller drømmende og filmisk musik på analoge synths, trommemaskiner og sequencers.

Geiger Beat

Geiger Beat. Vi spiller Rockmusik! Det er fynsk, det er dejligt. Håndspillet rockmusik med masser af nerve, Lyden af et band der vil frem...

TheClowns

Er Voksen-Pop cool? Ja med TheClowns er det. Nærværende og unik lyd. Nyt album, og klar efter en stribe post-corona-koncerter.

Alone In Rome

Alone In Rome er et ungt odenseansk rockband, som leverer et energisk sceneshow, med stor fokus på inddragelse af publikum.

Alivan

Alivan er popmusik med intensiteten fra rock, og præcisionen fra jazz. Lyden er store guitarklange, med et tight tromme beat.

Emil Bror

I et legende og undersøgende lydunivers, prøver Emil Bror at fusionere Glampop og Indie Rock med en poetisk bevidsthed.

Mattis Vural

Folket Pop/rock med masser af eurofiserende sjæl og omsiggribende nærvær.

The Slowstarters
Old school Rock N´ Roll - Ret hårdt, lidt punket, rigeligt med ko-klokke og masser guitar solo og alt for mange øl - Skål, så er der fest!
Cindy Chiche
Ørehængende og dansevenligt popmusik er hvad du får, når den dansk-franske Cindy Chiche er på.
Kompas

Dansksproget indie-pop med drømmende lyrik og fængende melodisk sangskrivning i centrum.

Nicklas Emil

Min genre er mest inspireret af pop, men ofte meget bred. Ofte kærlighedsbaseret og bliver fremført med en guitar og en loop-pedal.

Neon Bird

Neon Bird spiller moderne rock med stor inspiration fra grungens energi og attitude.

Mr. Rush
Høj-energisk indie-rock med engelsksprogede tekster, som sætter ord på følelser af splittelse, tilflugt og tvivlen på tilhørsforhold.
Zuperior

Zuperior er et ungt rockband med rødder i de danske rockhelte. Rock er i fokus, men ofte med elementer fra blues, country og meget mere.

Malstrøm

Energisk dansksproget rock/pop-rock. Sangene kredser om livets små og store skæbner, både når det går godt, men også når det kører skævt.

Trouble Is

Trouble Is er en rock-duo med blues rødder, med stor inspiration fra Tyler Bryant & The Shakedown, Philip Sayce, John Mayer og Pink Floyd.

Shred
Shred spiller hård rock med fantastisk energi som kan mærkes helt ned på de bagerste rækker
Fairy's Tail
Energifyldt voksenrock med rødder i prog og en snert af post punk. Vi er bl.a. inspireret af Porcupine Tree, Pink Floyd og Sex Pistols.
The Hidden Link

Solisten The Hidden Link spiller i Folk/Americana-traditionen med nutidige drejninger. Akustisk, guitarbaseret, en anelse og intimt.

Strangers In Town

Popband fra Svendborg. Vi spiller musik, som taler til et bredt publikum, og som alle kan danse med til og synge med på.

Skyfolk

Skyfolks rock/folk-pop-musik er karakteriseret ved synkoperede rytmer, i sammenspil med ærlige tekster om det virkelige liv.

Bench

Stemningsfuld lyrik, guitarsoloer og vilde soundscapes. Bench’s progressive rockmusik sætter tanker igang om samfundet og det moderne liv.

Kedde Brock

Popmusik med kant. En dreng der skiller sig ud. Stemmen man ikke har hørt i pop. Ærlige tekster. En dreng der vil høres.

South of Limbo
"South of Limbo" er et indie-pop band, som med et mix af varme, poppede melodier og guitardrevet indierock, byder publikum indenfor.

 

 

 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling