Tilmeldte bands 2022-23

Foto: The Cosmic Supply Co.

 

Se hvem der har tilmeldt sig Quasar i 2022. 

 

Purple Oak

I et forsøg på at skabe et pusterum, kombinerer Purple Oak det bedste fra flere genrer - jazz's harmonik, R&B's simplicitet og souls groove.

David Mølhede
David Mølhede er en autentisk og nærværende singer/songwriter, der i sine sange sætter håbet og kærligheden i fokus.
PåTrods
PåTrods er et hiphop band med et twist. Vi blender genren og spædder op med alt fra reggea og elektroniske lyde, til rock og pop elementer.
Terrasse
Vi er 4 gutter da har en fælles glæde for musik og godt humør.
Meltway
Meltway bruger luftige vokaler, forvrængede guitarer, og analoge synthesizere i meditative stræk til at skabe et æterisk lydbillede.
Steffen Timmermann

Steffen Timmermann spiller autentisk rock, der forener rockmusikkens fandenivoldskhed med følsomheden fra singer-songwriter-universet.

NEBULAH
Drømmende, cinematisk og ekspressiv pop/rock båret af flerstemmig vokal og et melankolsk, powerfuldt og sfærisk lydunivers.
Fragment Of Youth

Fragment of Youth skaber musik af inderlige toner og kulminerende rock, hvor der gribes fat i sorg og angst samt samfundsmæssige emner.

Spin Disc Joy Machine
Publikum inviteres med i et lyrisk pop-rock univers, hvor følelserne bæres uden på tøjet, og melodier er skabt af kærlighed og melankoli.
Jesper Gloor
En hyldest til livet, til håbet og drømmene. Det er Jesper Gloors sang-univers, hvortil bandet tilføjer en god rocket og folkelig bund.
MEMO
MEMO, et ungt alternativt pop band som gør sølv til messing. Vi skriver hverdagspoesi som opmuntrer og finder sarte sjæle.
Shred
Shred tager udgangspunkt i 80'ernes hard rock, hvor guitarene spiller fede riffs, bassen pumper hårdt og trommerne buldre afsted.
NÆLDE
NÆLDE leverer elektronisk musik med noter af pop, rap og Berlinsk undergrund; produktioner med stærke basgange og catchy hooks.
Prager

Prager er lyrisk forførende og rytmisk for ørerne. Hvorfor ikke danse, helt uhæmmet til musik og energi, der bare vil bølge gennem os?

Jonathan Almind

Den spirende pop/rock artist Jonathan Almind startede sit soloprojekt for mindre end et år siden og er nu klar med debutsingle.

GUNILLA

Nærvær, fortryllende vokal og dansende melodier

Emil Bror

Med en fascination af 70'ernes glamrock og æstetik, tager Emil Bror dig i hånden når han og 'Astronauterne' tager dig til månen

Lonia Kersti
Min musik er pop. Jeg kan lide dybde i tekster og gode harmonier. På repertoiret har jeg både stille numre og up-temponumre.
Sara Lina

Sara Lina inviterer lytteren ind i et sjælevarmt, sensuelt og melankolsk univers i sine storladne kompositioner, der blander soul og RnB.

William Gerdes

Gennem elektroniske popsange skildrer William Gerdes forholdet til teknologien, med selvbygget elektronik og rødglødende trommer.

Door Wide Open

‘Romantic Music’ – vi laver de klassiske ballader. Med Esther Caroline, Vejle/Lunderskov, 16 år, og Leon Babutin, ukrainsk flygtning, 21 år.

NOHRLAND
Med inspiration fra folk og rootsverdenen, lyder Nohrland som en tidsløs sensommerdag blandt korn og landvind i de fynske bakketoppe.
KJURIOUS
Med rødder i sen-90´er rocken skaber KJURIOUS et univers som er deres eget. Hårdtslående & melankolsk samtidigt happy og optimistisk
Blue Hour Band

En blanding af stilarter, hvor der er lagt vægt på gode melodier, akkorder og rytmer, som skaber stemninger af tusmørke og mystik.

Luden
Luden bryder uden for den gængse headbanger rock, og skaber et dynamisk og emotionelt musikrum for dig, i den alternative rock genre.
Ludwig og Simon
Ludwig og Simon spiller musik, du kan danse til. Med buldrende 808s, synths og hårde trommer indkapsler duoen oplevelsen af at være ung.
Nikolaj Storm

Nikolaj Storm florerer i en lyd fra pop til R&B og er inspireret af musikere om Shawn Mendes, Charlie Puth, Harry Styles og One Republic.

Tuu Darling

Tuu Darling’s udstråling løfter humøret i rummet. Med sine fængende melodier og meningsfyldte tekster etablerer han nær kontakt med publikum

ALLocATE
ALLocATE er et alternativt rockband, hvor melankolien er i fokus samtidig med at få folk til at hoppe. Bandet bruger musikken som et talerør
Mylder
Mylders Dream Folk hybrid er low-fedelity lyd, instrumentel minimalisme og nostalgisk synth. Bandet består mestendels af queer-personer.
Glimtvis
To stærke vokaler, der kredser om det svære ved at gebærde sig i voksenlivet. Pakket ind i den gode melodi og kærligheden til musikken
Magnus Østergaard

Magnus Østergaard er en ung musiker fra Haderslev, som med sine sange formår at synge om livet som ung og hvad det indebærer.

Steffen Schulz
Steffen Schulz spiller dansksprogede popsange. Musikken er primært på rigsdansk, men Steffen skriver også sange på den Sønderjyske dialekt.
JANNIK
JANNIK er en Singer/Songwriter fra Tyskland, som hører hjemme i Pop/Rock genren. Hans kendetegn er hans kraftige og følsomme stemme.
BÆNCH
Med nøgleordene melankoli og ung frustration lukker BÆNCH dig ind i et univers med støjende riffs og en absolut kompromisløs energi
Denana

Denana spiller popmusik med toner af noget så forskelligt som; country, rock, folk, tilsat en rå og soul’et vokalføring.

South of Limbo
Forvrængede indie-guitarer og hastige trommer udfordrer hverdagens ventepositioner og kedelige monotoni - og trækker lytteren South of Limbo
Tiger På Spring
Party-punkbandet ‘Tiger På Spring’, skriver om tvivl og håb. Med deres sammenvævede tekstunivers, får helheden en større åndelig autoritet.
Mads Langelund

Mads Langelund laver pop/rock, som stikker lidt dybere. Hans lyd kredser om spørgsmål til tilværelsen, reflektion, kærlighed & nostalgi.

Red Relations
Red Relations vrider lydmuren med et poppet men rustikt greb om rockmusikken beklædt med alternative og poppede elementer.
Mekugi

Navnet er Kareem og jeg stræber efter at lave ægte rap som det startede, med et unikt moderne twist af mig selv.

CIBO
En kombination af fest-sange med urban trap/afro-pop inspireret stil, bringer CIBO vibes med ørehængende musik.
ISSE

"Sange der tekstmæssigt indeholder så meget solid dybde og nerve, at man blev fuldstændig tryllebundet og fascineret. - Side 33

AVIYA

AVIYA er rockband fra Middelfart med inspiration fra de store rocknavne som Dizzy Mizz Lizzy, Guns N' Roses, Foo Fighters og mange flere.

NoGunz

Jeg er en rapper som skriver de tekster jeg føler for. Det kan være alt fra had til kærlighed til mit liv eller bare til det jeg føler for

 

 

 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling