Tilmelding

Tilmeldingen til Quasar Live er åben.

Quasar Live afvikles i år:

Lørdag d. 11. januar - Posten, Odense

Fredag d. 24. januar - Bygningen, Vejle

Torsdag d. 6. februar - Godset, Kolding

Fredag d. 21. februar - Sønderborghus eller Konfus, Esbjerg.

Ud af alle de tilmeldinger, som overholder betingelserne, udvælger vi 24 bands, der skal deltage i Quasar Live koncerterne. Deltagerne får direkte besked via mail omkring d. 1. december. 

For at vi kan udvælge hvem der skal deltage i Quasar Live 2020, skal du uploade en lydfil (mp3 eller mp4) og eventuelt en video eller link til hjemmeside, facebook eller lignende. 

Ved at tilmelde dig Quasar accepterer du at Jeres materiale bliver vist på vores hjemmeside og på facebook, hvor vi løbende anbefaler eller præsenterer nogle af de artister som tilmelder sig Quasar. Læs de øvrige vilkår og betingelser for deltagelse her:

Din tilmelding bliver sendt videre til et udvalgt branchepanel, som vurderer hvilke bands/artister, der skal have chancen i år. 

Quasar er et talent- og karriereudviklingsprogram for bands med tilknytning til Region Syddanmark og ansøgninger uden for Region Syddanmark vil umiddelbart ikke blive taget i betragtning. - Se betingelser for deltagelse og yderligere info herom.

Der er deadline for tilmelding d. 15.11 - så skynd dig!

Du modtager en bekræftelse på tilmeldingen. 

Band

Kort beskrivelse som vises i oversigten på hjemmesiden. Max 140 karakterer. Inspiration: Hvordan lyder Jeres musik? Hvad vil I gerne have at besøgende på hjemmesiden skal vide om Jer som det første? Forsøg at sælge Jer selv på få linjer.
Her kan I give os den lidt længere historie om Jeres musik og band. Fortæl eventuelt om Jeres højdepunkter, udgivelser eller anmeldelser fra diverse medier.

Kontaktperson

-

Video

Link 1
Link 2
Jeg er med tilmeldingen indforstået med, at det uploadede materiale er tilgængeligt og bruges på Jelling Musikfestivals hjemmeside, facebook og Instagram til markedsføring af Quasar. Accepten kan til enhver tid skriftligt trækkes tilbage.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling