Tilmeldingen til Quasar Live er åben.

Foto: The Cosmic Supply Co.

Tilmeld dig eller dit band til Quasar Live. 

Vi udvælger i løbet af august og september 16 artister, som skal spille Quasar Live. Deltager du i Quasar spiller du en showcase i november og 1 showcase i januar. Herefter udvælger vi 4 finalister, som får lov til at optræde på Jelling Musikfestival. Du kan læse mere om forløbet her: 

Ud af alle de tilmeldinger, som overholder betingelserne, udvælger 3 fagpersoner 16 bands, der skal deltage i Quasar Live koncerterne. Der er deadline d. 15. september og deltagerne får direkte besked via mail omkring d. 1. oktober, om de er4 blevet udvalgt.

For at vi kan udvælge hvem der skal deltage i Quasar Live, skal du uploade en lydfil (mp3 eller mp4) og eventuelt en video eller link til hjemmeside, facebook eller lignende. 

Ved at tilmelde dig Quasar accepterer du at Jeres materiale bliver vist på vores hjemmeside og på facebook.

Alle er velkomne til at søge deltagelse i Quasar. Men eftersom at alle koncerter og aktiviteter knytter sig til talentudviklingen og spillestederne i Region Syddanmark, har bands og kunstnere herfra langt større chance for at komme med.

Alle får direkte besked på om de er med i Quasar Live eller ej. 

Du modtager en bekræftelse på tilmeldingen. 

Band

Kort beskrivelse som vises i oversigten på hjemmesiden. Max 140 karakterer. Inspiration: Hvordan lyder Jeres musik? Hvad vil I gerne have at besøgende på hjemmesiden skal vide om Jer som det første? Forsøg at sælge Jer selv på få linjer.
Her kan I give os den lidt længere historie om Jeres musik og band. Fortæl eventuelt om Jeres højdepunkter, udgivelser eller anmeldelser fra diverse medier.

Kontaktperson

-

Video

Link 1
Link 2
Jeg er med tilmeldingen indforstået med, at det uploadede materiale er tilgængeligt og bruges på Jelling Musikfestivals hjemmeside, facebook og Instagram til markedsføring af Quasar. Accepten kan til enhver tid skriftligt trækkes tilbage.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling