Quasar

Hvad er Quasar?

Quasar er Jelling Musikfestivals talent program, som vi skaber i samarbejde med de Regionale spillesteder i Syddanmark, samt en række andre partnere fra det danske festival landskab. 

Vores mission er at gøre det lettere og sjovere at være ung kunstner i Syddanmark, hvilket vi forsøger på ved at arrangerer koncerter, konkurrencer, workshops, mentorordninger og coaching sessions, hvor man kan få værktøjer til at arbejde med sin musik og sine drømme om en fremtid i musikbranchen. 

Vores vision er at skabe Danmarks bedste musikalske udviklingsforløb, hvor der arbejdes bredt og på mange forskellige niveauer. Vi vil ikke kun koncentrerer os om de bedste, men også have øje for de helt nye og dermed gøre en forskel for så mange som muligt. 

Quasar Live

Quasar Live er et konkurrence forløb, som foregår på de regionale spillesteder i Syddanmark. Ved at tilmelde sig Quasar kan man blive udtaget sammen med 15 andre kunstnere eller bands og skal så spille 2 koncerter for et publikum og et dommerpanal. Her kan du blive valgt til at skulle spille finale på Jelling Musikfestival og måske ende med at vinde en koncert turné.

Undervejs i Quasar Live bliver der også tildelt mentorordninger og coaching forløb og vi sender finalisterne ud til et par efterskoler for at spille. Se et overblik over forløb her:

Quasar Support

Quasar Support er alle de aktiviteter som finder sted uden om Quasar Live. Det kan fx være workshops, oplæg eller måske også mentorordninger. Hvert år lytter vi alle tilmeldingerne igennem og vælger de 16 kunstnere/bands, som skal deltage i Quasar Live. Men vi vælger også nogle af de projekter ud, som ikke kom med i Quasar Live, og tilbyder dem et helt års mentorforløb. Måske man i løbet af det år kan udvikle sig nok til at komme med i Quasar året efter. 

Quasar Netværk

Quasar Netværk er det fundament, som projektet bygger på. Vi sørger for at der er en stor gruppe af samarbejdspartnere, som alle er interesseret i at hjælpe talenterne i Syddanmark. Er man tilmeldt Quasar, så er man også med på radaren, når vi I vores netværk snakker sammen om hvilke nye spændende projekter der findes derude. 

 

Quasar er udviklet af Jelling Musikfestival og de Regionale spillesteder i trekantområdet og er indtil videre finansieret af Jelling Musikfestival, Region Syddanmark, Vejle Kommune, Trekantområdet og Tuborg Fondet.

                                                          

                   

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling