Quasar Support

Foto: Søren Fjordside

Quasar Support

I det øjeblik vi stopper med at udvikle os, kan vi lige så godt lade være med at fortsætte. Men udvikling er relativ og foregår i forskelligt tempo, og med Quasar Support kan du/I få hjælp til at fortsætte din/Jeres musikalske udvikling i eget tempo.

Meningen med Quasar Support er at bakke op om de musikere i Region Syddanmark som arbejder med original musik. Gennem en række tilbud vil vi gerne hjælpe, der hvor der er brug for det, og selv om dit/Jeres individuelle behov ikke står på listen over tilbud, så skal I ikke tøve med at kontakte os alligevel. Måske I har brug for noget vi ikke har tænkt på i forvejen.

Efter vores erfaring tager det lang tid for et nyt band at finde frem til lige det der er det helt specielle for dem. Lyden, instrumenteringen, stemningen, genren, udseendet eller den personlige fremførelse, som hæfter sig fast i publikums hukommelse. Alt dette og meget mere har vi god erfaring med at have et øje for, og vi kan derfor tilbyde Jer et kvalificeret input til Jeres proces.

Under alle aktiviteter med Quasar Support er det vores hensigt at understøtte udviklingen af et band eller en kunstner, uden at forme musikken i et bestemt billede. Vi lader de kunstneriske valg være Jeres, men vil gerne bruge vores erfaringer fra branchen til at hjælpe Jer med at træffe de bedste beslutninger for Jeres musik.  

Gennem Quasar Netværk har vi samlet en lang række samarbejdspartnere, som alle brænder for musikken, og som på forskellig vis kan byde ind med spidskompetencer inden for musikbranchen. Det er også gennem dem, at vi med Quasar Support kan tilbyde dig og dit band hjælp.

 

Workshops

Quasar Support afholder et par åbne workshops om året, hvor man kan melde sig til og deltage i fællesskab med andre bands og kunstnere. Indholdet på disse workshops er varierende. Det kan fx være performance, sangskrivning, selvpromovering, arrangering af musikken eller producer coaching. De fleste workshops vil tage udgangspunkt i et fælles emne, med mulighed for at bruge eget band som ”case” eller indhold. 

Coaching / Sparring

Er I kørt fast i jeres projekt som band, mangler I input til hvordan I kan udvikle Jeres materiale, eller har I lyst til at få en professionel musikers mening om jeres musik? Så kan Quasar Support hjælpe Jer med en af vores tilknyttede band-doktorer eller coaches. Vi sender en coach ud i Jeres øvelokale eller til en af jeres koncerter for at give feedback på musikken, jeres performance eller noget helt tredje. Det vil kun være de bands som lever op til vores forventninger om at arbejde seriøst med originalmusikken, som kan komme i betragtning til en personlig coach. Men vi vil gerne opfordre alle der er interesseret i en coach til at henvende sig, da vi altid vil give et feedback på henvendelsen med et par kommentarer på, hvad I skal gøre for at kunne komme i betragtning.

Vi skifter løbende ud i vores tilknyttede coaches og måske skal vi ud at finde en helt speciel til lige præcis dit/jeres behov.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling