Du kan finde årets program for Quasar i menuen til højre!!!

Foto: Flemming Ege

Quasar Live

Ting tager tid! Og rigtigt gode ting tager rigtig lang tid! I Quasar kan vi vældig godt lide at se musikere arbejde seriøst med deres materiale og lade udviklingen ske gradvist. Men måske har du/I allerede noget nyt og spændende at byde på nu?

Quasar Live er en konkurrence, hvor vi inviterer 24 unge kunstnere og bands til at deltage i 4 showcases på nogle af de regionale spillesteder i Syddanmark. Herfra udvælger vi en række bands, som får lov til at spille i en finale på den kommende Jelling musikfestival. Her vil der være et udvalg af branchens helt store spillere til stede, og der er således en god mulighed for at profilerer og synliggøre sig selv. For at kunne deltage i Quasar Live skal du tilmelde dig konkurrencen og uploade noget materiale vi kan lytte til. Dette kan du gøre her.

Selvom Quasar Live er en konkurrence, hvor vi finder en vinder, så har vi et stort fokus på at skabe nogle rammer, hvori deltagerne har mulighed for at få erfaring, udvikle sig, og som et minimum komme hjem med en idé om, hvad de kan arbejde med for at udvikle sig. Undervejs i Quasar Live kan man prøve sit materiale af under professionelle vilkår, få feedback af et branchepanel, måske gå videre i konkurrencen og forud for finalen få hjælp og sparring fra en personlig mentor. 

Når du tilmelder dig Quasar Live bliver du en del af vores koncertforløb. Men du kan også være heldig at vi tager fat i dig personligt, når vi arrangerer workshops eller tilbyder coaching sessions under Quasar Support

Video: Blancproduction

Herunder kan du læse mere om, hvad det vil sige at deltage i Quasar Live og hvilke præmier der er på spil. 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling