Spiller på Alfreds scene fredag D. 27. maj kl 12:00

Stand-up m. Torben Chris, Jonas Mogensen, Karsten Green, Steen Molzen

Torben Chris
Siden år 2000 har Torben Chris optrådt på Jelling Musikfestival – men i år lover vi*, at han beholder tøjet på. Den lokale legende stikker igen i år fingeren ind i den dansk/jyske folkesjæl, hvor der er et velplaceret blåt mærke. Med befriende åbenmundethed lader Torben Chris både tankerne og lattertårerne få frit løb.

*det kan vi reelt ikke love.

Jonas Mogensen
Forestil dig et stykke knækbrød smurt med grus og toppet med barkflis fra en fintsnittet Kaj Boyesen-abe. Så har du nogenlunde indtrykket af, hvor tør leveringen i Jonas Mogensens humor kan være. Den nordjyske leverance er imidlertid eneste tørkeramte region i komikerens saftspændte komik, der har kastet tåretrillere som ’Minkavlerne’ og en fabelagtig deltagelse i ’Stormester’ sæson ’21 af sig. På en scene er Jonas Mogensen ikke bange for at tage livtag med de svære, nære emner som at afkalke en vandlås til at påkøre et rådyr i mosen.

Karsten Green
Hide yo wife, hide yo kids! Karsten Green debuterede som komiker til DM i stand-up i 2004, og på trods af hans ikke-eksisterende erfaring fik han talt sig direkte ind på en fornem tredjeplads. Karsten Green nærmer sig 20 års-jubilæum på den danske stand up-scene, og vender tilbage på Jelling Musikfestival med sin baseballbat-hårde banter og skånselsløse comedy, der får tårerne til at trille – mest på den gode måde.

Steen Molzen
Samtidens trummerum får en kradsbørstig hudfletning, når Steen Molzen går ombord i I-Landenes Problemdatabank. Steen Molzen er uddannet pædagog, men den indre gadedreng har også et ord at skulle have sagt, når han tackler sin omverden med brug af eksempler, som alle kan nikke genkendende til. Meld dig under fanerne hos Steen Molzen for et sikkert los i lattermusklerne.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling