Spiller på Alfreds scene torsdag D. 26. maj kl 11:45

Padlock Chain

Padlock Chain spiller skrammelrock, så blodet bruser, sveden sprøjter og fadøllen skummer.
Med rendyrket kærlighed til rock og en smittende spilleglæde har Padlock Chain rocket sammen i 25 år. De er i år afsted på deres Intergalacticsuperplanetarysilverweddingtour, der blandt andet fører dem tilbage til festivalen i Jelling.
"Vi elsker at spille i Jelling. Publikum i Jelling er altid gode til at skråle og skåle med, når et levende og svedende band på scenen lægger op til det. Vi har haft mange rigtig gode oplevelser sammen med Jelling. Vi elsker det. Bemærk venligst, at vi - selvom vi er fra Jylland - bruger det helt store E-ord her, lyder det fra forsanger Peter Friis Autzen.

Padlock Chain er et pedalen-i-bund-uden-at-se-sig-tilbage-band. De betegner sig selv som et skrammelrockband. "Vi går ikke så meget op i trestemmigt kor og komplicerede akkorder i mol. For os handler rock i sær om energien. Det er dén, vi elsker at dyrke og dele med publikum", siger Peter Friis Autzen.
Gennem årene er netop spilleglæden og bandets uhøjtidelige tilgang noget af det, der har skabt begejstring. Sætlisten byder på klassisk rock og måske også en enkelt blues- eller disco-klassiker udsat for Padlock Chains skrammelrockificering.

 

 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling