Spiller på Teltscenen fredag D. 27. maj kl 19:35

Jonah Blacksmith

Syvmandsensemblet Jonah Blacksmith med brødrene Thomas og Simon Alstrup i front spiller for tredje gang på Jelling Musikfestival i 2022. Deres lige dele hjertevarmende og medrivende lydunivers er som selvskrevet, når festivalen vender tilbage sidste weekend i maj.

Bandet er fra Hurup, Thy. Derude er vidderne store og ordene velovervejede, og det skinner igennem i bandets lyd- og tekstunivers, der både bruser som det mægtige Vesterhav og favner de intime tekster og melodier. Jonah Blacksmith har haft massiv airplay på landets radiostationer siden debutalbummet ‘Northern Trail’ udkom i 2014. I 2017 fulgte det selvbetitlede album ‘Jonah Blacksmith’ og senest i efteråret 2020 udkom det anmelderroste ‘Brothers’-album, hvorpå singlerne ’Monster’, ’Honey’ og ’Dreams’ er at finde. Bandet udsendte i oktober 2021 singlen ’House on Fire’, som fra starten er blevet playlistet af både DR P4 og Nova FM. 

Udover brødrene i front består Jonah Blacksmith af Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard. Jonah Blacksmith er en musikalsk helhedsoplevelse, du ikke må gå glip af.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling