Spiller på Scenen torsdag D. 26. maj kl 22:45

Duran Duran (UK)

Vi er stolte af – igen – at kunne offentliggøre Duran Duran som festivalens internationale hovednavn. Koncerten i Jelling bliver bandets eneste danske optræden i 2022.
Den sidste weekend i maj vil forsanger Simon Le Bon, bassist John Taylor, keyboardspiller Nick Rhodes og trommeslager Roger Taylor spille på festivalens Store Scene foran 35.000 publikummer.
Bandet er lige nu topaktuelle med det anmelderroste album ’FUTURE PAST’ som er tilblevet i samarbejde med en lang række kunstnere, fx Tove Lo, Mark Ronson og Graham Coxon, guitarist i Blur. Disco/dance-pionéren Giorgio Moroder og DJ/producer Erol Alkan har produceret pladen.
Pladen udkommer 40 år efter Duran Durans debutalbum, og føjer nye facetter til bandets i forvejen ærefrygtindgydende bagkatalog. ’Hungry Like The Wolf’, ’Ordinary World’, ’Rio’, ’Girls on Film’ og ’The Wild Boys’ er blot nogle af bandets storhits, mens deres soundtrack ’A View To A Kill’ som den eneste Bond-sang nogensinde har toppet den amerikanske Billboard-chart.
Duran Duran fik et massivt gennembrud i starten af 1980’erne, definerede lyden af en æra og blev herefter et verdensnavn. Deres innovative blanding af musik, kunst, teknologi og mode har bevist, at de er et tidløst band, der flere gange i karrieren har formået at genopfinde sig selv – ikke mindst på ’FUTURE PAST’.
Gennem fire årtier har Duran Duran haft en imponerende og indflydelsesrig karriere med mere end 100 millioner solgte albums, 18 amerikanske hitsingler, 21 britiske Top 20-sange og koncerter foran enorme publikummer over hele verden.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling