Spiller på Scenen lørdag D. 28. maj kl 23:15

D-A-D

D-A-D vender i 2022 tilbage til Jelling for demonstrere, hvad den ikoniske rockkvartet gør bedst: Leverer rå rockmusik og et medrivende sceneshow, der går lige i hjerte og sjæl hos publikum.

Siden starten af 80’erne har D-A-D kombineret sine rifftunge rocksange med en kæk spilleglæde og en snert af blueset cowboy-vibe, der har placeret bandet som den danske livescenes bedste rockband. Med en stribe af efterhånden klassiske plader lige fra ’No Fuel Left For The Pilgrims’ og ’Good Clean Family Entertainment You Can Trust’ til ’Everything Glows’ og ’Soft Dogs’ har D-A-D for længst cementeret deres uopslidelighed.

Senest har rockikonerne samlet de musikalske tråde på 2019-albummet ’A Prayer For The Loud’, der med al mulig tydelighed demonstrerer, at musikkens vitalitet er uforandret – og trænger til igen at blive spillet fra landets største scener foran et stående, skrålende publikum.

D-A-D lukker Store Scene lørdag aften med deres uforfalskede energiudladning, der nok skal stille den værste rocksult indtil næste år.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling