Spiller på Søpavillonen fredag D. 29. maj kl 12:15

Torben Chris, Rasmus Olsen & Mahamad Habane

Stand-up – Torben Chris & Venner
Traditionen tro, medbringer Torben Chris nogle af sine venner til et stand-up show på Jelling Musikfestival - og i år er Torbens wingmans ingen andre end Rasmus Olsen og Mahamad Habane.

Torben Chris
Førsteklasses jysk speedsnakker, der gerne går langt over stregen, men altid på en underholdende og charmerende måde. Torben Chris’ komik er altid i højest gear, hvad enten det handler om forskellen mellem mænd og kvinder eller dansk politik. Han besidder en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Torben Chris har blandt meget andet været rundt i hele landet med sit anmelderroste one-man show ”Jydelogik” i 2015.  

Rasmus Olsen
Rasmus Olsen er en af dansk stand-up mest velbevarede hemmeligheder. Rasmus er hovedforfatter for nogle af de største danske comedy-programmer bl.a. kæmpesuccesen ”Dybvaaaad”, men han skinner allermest igennem, når han giver sig selv lov til at stå på scenen med en mikrofon.
Rasmus Olsens observationer bliver leveret med en charmerende tilbagelænet undren, som kun er med til at belyse samfundets små absurditeter tydeligere og sjovere. Selv når det drejer sig om alvorligere emner, formår han at levere sin humor så elegant og professionelt, at man må overgive sig.

Mahamad Habane
En charmerende, skarp og frisk nyhed på den danske stand-up scene. Med sin somaliske baggrund og sin udpræget aarhusianske accent laver Mahamad Habane stærkt afvæbnende comedy om forholdet mellem danskere og indvandrere og om sit eget liv som sort i Danmark – på en måde, så man ikke kan andet end at elske ham!
I 2019 optrådte Mahamad Habane til Kronprinsparrets Priser.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling