Spiller på Søpavillonen fredag D. 29. maj kl 19:15

Tom Donovan (IRL)

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst!
Tom har i de sidste 25 år har boet i Danmark, og i 43 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge - og i Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 “Songs and Ballads from Ireland”, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade “Alive O”, og i 2005 kom “Enchanted Tales” - en vellykket samling af egne numre. Albummet “The Solstice Fire” er fra 2008. Det meget roste album “Skagen Rose” kom august 2011.
Nyeste udgivelse er fra jan 2017 albummet “portrait” med egne numre.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling