Spiller på Alfreds scene fredag D. 29. maj kl 22:05

The Blue Van

The Blue Van

Efter fem års pause vender The Blue Van i 2020 tilbage med nyt album. Det betyder samtidig at livescenerne igen bliver beriget med orkestrets energiske og medrivende optrædener – og heldigvis kører The Blue Van også bussen forbi Jelling Musikfestival 2020.

Singleforløberen ”Heavy Load” slår tonen på det kommende album an og markerer en udvikling hen mod mere rendyrket rock, men den umiskendelige The Blue Van-lyd med rod i 60’erne og bluesmusikken præger stadig hver en tone og hvert et riff. Dermed bygger nummeret en naturlig bro til gruppens hits som ”There Goes My Love”, ”Love Shot” og ”Silly Boy”.

Bandets fire medlemmer, Steffen Westmark, Søren V. Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen, har allerede opnået mere end de fleste musikere drømmer om, bl.a. seks udgivelser – en syvende på vej – koncerter over hele verden og at lægge toner til en Apple-reklame. Men orkestrets holdbarhed bunder først og fremmest i deres intense spilleglæde og publikumskontakt, der rettelig har placeret dem som et af Danmarks bedste livebands.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling