Spiller på Scenen fredag D. 29. maj kl 17:40

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach debuterede med singlerne ”Engel”, ”Lidt i Fem” og ”Natteravn”, og sang sig direkte ind på de danske hitlister – og hele Danmark har skrålet med på sangene lige siden.

Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere, og har med sine fire studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt har han med sine dansksprogede popsange vundet en plads i hjertet hos hele Danmark.

På scenen leverer Seebach altid spektakulære og storslåede liveshows, og han er kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang, han går på scenen. På storhits som ”Millionær”, ”Ingen Kan Love Dig I Morgen” og ”Verden Ka’ Vente” giver publikum ham kærligheden tilbage.

Rasmus Seebach har ganske vist æren af at besidde utallige rekorder på de danske hitlister, men for ham kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum:

”Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling