Spiller på Teltscenen lørdag D. 30. maj kl 20:50

Rasmus Bjergs John Mogensen Show

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever” er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48 år.

Nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg gæster Jelling Musikfestival i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske seksmandsorkester under kyndige ledelse af kapelmester Nicholas Findsen.

Det bliver en folkefest for hele familien”, siger Rasmus Bjerg. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, forklarer han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”...dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

Rasmus Bjergs anmelderroste John Mogensen show spiller for tredje år i træk på festivalen, som et bevis på Bjergs uovertrufne portrættering – og Mogensens udødelige sangskat.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling