Spiller på Teltscenen torsdag D. 28. maj kl 0:15

Queen Machine

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine (ud)land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley - dengang Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. ”We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”, “I Want To Break Free”, “A Kind Of Magic”, “Don’t Stop Me Now”, “Somebody To Love”. Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet – sidste gang de indtog scenen på Jelling Musikfestival var i 2018, og igen i år gentages den magiske koncertoplevelse. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højder og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.  

Med deres store kærlighed og respekt for Queen har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring musiklen, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks – måske Nordeuropas – bedste bud på Freddie Mercury.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling