Spiller på Ny scene torsdag D. 28. maj kl 16:30

Quasar Finale I

Wild Card 1 kl. 16.30–16.50
Navnet på bandet forventes offentliggjort start maj måned.

Phosphor Kid kl. 17.10–17.30

Phosphor Kid udgav EP\'en "All the Usual Strangers" i oktober 2018, og spillede deres første koncert som udvalgte til Fatter Eskil Prisen samme år. Siden har bandet spillet bl.a. SPOT festival og været på Plekter Tour. Desuden har forsanger Randi spillet solokoncert som opvarmning for det amerikanske band Low på et udsolgt Voxhall, og hele bandet spillede support for bandet Shy Shy Shy på Atlas i september i år. Dommerpanelet til Fatter Eskil Prisen (repræsentanter fra Århus Echo, Livecamp, Sound of Århus, Headquarters osv.) udtalte sig således om bandet: ”Det, der gør Phosphor Kid enormt interessant, er, at deres musik har den her tryllebindende effekt. Det er ret let at forsvinde ind i musikken, og væk fra den der travle, hektiske hverdag, som vi alle sammen ønsker et afbræk fra. Det er noget af det, som jeg finder særligt væsentligt ved musik; at den skaber en scene eller en ramme, som jeg kan lade mig forføre af og træde ind i - især live. Det ene øjeblik ser man dem på scenen og det andet øjeblik leverer de soundtracket til en togtur igennem smukke landskaber og øde byområder. Og så er det tydeligt at mærke, at det er dygtige musikere, der har styr på deres respektive håndværk og i dén grad forstår sig på sangskrivning”.

Schwarze Fiktion kl. 17.50–18.10

Bag det tyske kunstnernavn og den sprøde elektrolyd finder vi de to aarhusianere Bo Skjelmose og Søren Raaschou, der på ‘Miami’ viser, at de har fuldstændig styr på synthesizeren og de små fede melodier. Her fremgår det også tydeligt, at de to herrer er kunstnere i at dreje på knapperne til det lyder helt rigtigt, og til musikken har det helt rigtige drive. Den lyse vokal gør, at Schwarze Fiktion lyder lidt i samme stil som Superheroes, men især den fremtrædende synthesizer bør tilskrives fortjenesten for deres nærmest galaktiske elektrounivers. - Pelle Peter Jensen (DR P3).
Schwarze Fiktion er lyden af velsmurt elektropop med kant og har igennem det sidste år bl.a. spillet på Spot Festival 2018, haft airplay på Danmarks Radios P6 Beat og P3, spillet Linecheck Music Festival i Milano, vundet Tak Rock Band Battle 2018 og været Ugens Kanon på DR i uge 48 i 2018. Koncerterne i sommeren 2019 har blandt andet været på SmukFest (Sherwood scenen), Uhørt Festival, Carpark Festival, Summer in the City og Nakke Festival.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling