Spiller på Teltscenen søndag D. 31. maj kl 21:05

Nicklas Sahl

Nicklas Sahl spiller for andet år i træk på Jelling Musikfestival, og modtog i november prisen som Best Danish Artist ved MTV European Music Awards.

Sange og akkorder har altid været en naturlig del af Nicklas Sahls liv ovg opvækst i Hadsten, hvor han som fireårig fik en plasticguitar mellem hænderne. Siden har instrumentet været hans livsledsager, om end formen og strukturen med tiden ændrede sig. Han blev som 13-årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

Siden Nicklas udsendte sin debutsingle ”Hero” i 2018, er det kun gået fremad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncert på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus, hvor billetterne blev revet væk. Kort efter annoncerede Nicklas sin landsdækkende forårstour, hvor flere tusinde fans mødte talstærkt op til koncerter over hele landet. Med hitsinglerne ”Planets”, ”New Eyes” og senest ”Four Walls” er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. På Jelling Musikfestival demonstrerer han hvorfor.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling