Spiller på Scenen lørdag D. 30. maj kl 13:55

Lars Lilholt Band

”De Lyse Nætters Orkester” som Lars Lilholt Band også kaldes, er en institution på den danske live-scene og ikke mindst på Jelling Musikfestival. Siden 1983 har Lars Lilholt Band hver sommer turneret, og gør det igen i 2020, hvor de blandt andet besøger Jelling Musikfestival for 27. gang.

Det otte mand store orkester er en meget solid og velspillende maskine. Det vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de helt store.

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor, at de år efter år kan trække stort publikum. Over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden vidner også om bandets popularitet.

På setlisten i 2020 vil bandet både kunne hente sange fra den nyeste udgivelse ”Drømmefanger”, som ”Gedens Tænder” og ”Første Gang På Roskilde”, men naturligvis også de store hits som ”Den Hvide Dværg”, ”Cafe Måneskin”, ”Kald det kærlighed” og ”Onkel Christian”.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling