Spiller på Alfreds scene torsdag D. 28. maj kl 21:20

Jonny Hefty & Jøden

Jonny Hefty & Jøden har efter ti år som solo-rappere valgt at slå pjalterne sammen og indspille et helt album i fællesskab. Musikken er drevet frem af overraskende rim, gode idéer, skæve historier og frem for alt en medrivende energi.

Deres fælles første single ”Gamle Dreng” blev modtaget med kærlighed og klapsalver, og de gamle bavianer er stadig abekonger på scenen, der er klar til at vise Jelling, hvad de sammen har at byde på.

Hefty har en fortid i metal og brød igennem rap-muren med ”Muggen røv”, der satte Aalborg på rappens danmarkskort og banede vej for bl.a. vennen Niarn.

Jøden blev landskendt ved MC’s Fight Night, hvor han var fast finalist til han trak sig tilbage og i to år fungerede som konferencier. I 2007 udgav han albummet ”Monkeyjuice”, der blev en storsællert, der blandt andet fik danskerne til at synge med på ”Hamrer Løs”, en indigneret opsang til nationen med besøg fra Peter Sommer.

Sammen er de indbegrebet af den frie ånd på den danske hiphop-scene. Deres bromance startede i 2000, hvor den langhårede aalborgenser Jonny Hefty og den storskrydende østjyde Jøden mødtes på en banegård. Siden har de, med stærk tobak, glimt i øjet og gang i festen, turneret landet tyndt adskillige gange. Alt fra småflækker med to ølkasser som scene til landets største festivaler er blevet revet rundt.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling