Spiller på Teltscenen fredag D. 29. maj kl 15:45

Johnny Deluxe

For 20 år siden i et køkken i Camden efter en våd nat i London blev fire drenge til én Johnny, og skabte en skabte en ikonisk elskovspony. Nu er Johnny tilbage, og de har aldrig været mere Deluxe!

Drengene hed dengang Noam, Jakob, Søren og Morten, og det gør de stadig. Drengene er dog sidenhen blevet til mænd, og med 20 års erfaring står de skarpere end nogensinde før med vilje og styrke til at give endnu mere.

Med kæmpehits som “Elskovspony”, “Drenge Som Mig” og “Drømmer Jeg” er Johnny Deluxe umulige at komme uden om. De har med overvældende succes spillet et utal af koncerter på gymnasier, diskoteker, spillesteder og festivaler i Danmark. Folket har krævet dem tilbage på den danske livescene - de vil ha’ mere.

20 år med Johnny Deluxe skal og må fejres! Drengene er derfor gået i studiet, så de i 2020 kan sende et nyt album på gaden. Man kan dog ikke fylde 20 år uden at holde den vildeste fest! Derfor vil alle de største hits, nye som gamle, blive sendt udover scenekanten i det mest deluxeriøse liveshow nogensinde - alle vil få mere!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling