Spiller på Ny scene torsdag D. 28. maj kl 19:45

Jimilian

JIMILIAN er lige nu topaktuel med singlen ”Kick”, hvorpå han gæstes af en af tidens mest hypede amerikanske rappere 6ix9ine. Singlen gik direkte ind som #1 på Spotify i Danmark, med imponerende 600.000 streams for de første 24 timer i markedet.

Med mere end 20 millioner views på YouTube, mere end 60 millioner streams på Spotify og tusindvis af følgere på de sociale medier, er JIMILIAN utvivlsomt en kæmpe stjerne i Danmark. Han bl.a. har vundet priser som “Best Danish Act” ved MTV Europe Music Awards 2013 og ”Danmarks Favorit Stjerne” ved Nickelodeon Kids Choice Awards 2014.

JIMILIAN er vokset fra barnestjerne til teenageidol, og er nu en cementeret del af den danske musikscene. Fra de første år indeholder repertoiret sange som “Finde Dit Smil”, “Toget er Kørt”, “Hjerteslag” og “Jeg har glædet mig”, som JIMILIAN optrådte med i “Lyden af Lørdag” på TV2.

Af guld- og platincertificerede hits fra nyere tid kan man nævne ”Slem Igen (feat. BLAK)”, ”Sommer Sindssyg”, ”Klip”, ”Giv Mig Noget” og ”Det Der”.

Når JIMILIAN i vanlig højenergisk stil indtager scenen er der for alvor dømt fest, og den er kun lige begyndt for ham.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling