Spiller på Teltscenen lørdag D. 30. maj kl 18:05

Hjalmer

I 2017 debuterede Hjalmer med singlen ”Marie”, og siden da er det gået stærkt for det unge stjerneskud, der har sunget sig ind i vores hjerter med hans fængende melodier og karakteristiske stemme. Meget er sket siden 2017, men flygtige forelskelser, op- og nedture, og udfordringerne ved at blive voksen er stadig hyppige omdrejningspunkter i Hjalmers sangskrivning, hvilket også afspejler sig i debutalbummet ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”, som udkom i efteråret 2019.

Når Hjalmer træder ind på scenen, er den unge sangskriver i sit rette element, og her er han også blevet rost for både sit nærvær og publikumstække. Han har rejst Danmark tyndt og spillet for fulde huse på de største festivaler og spillesteder. Hjalmers live-optrædener har blandt andet ført til en nominering i kategorien ”Årets Nye Danske Livenavn” til Danish Music Awards i 2019, samt prisen for ”Årets Nye Navn” til Zulu Awards og ”Årets Solist” til Gaffa-prisen samme år.

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover de danske scener. I sommeren 2019 modtog han sin første guldplade for sin debut-ep ”Skabt Til At Være Ung”, og med mere end 25 millioner afspilninger på Spotify har Hjalmer positioneret sig som én af de mest fremtrædende nye navne i Danmark.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling