Spiller på Alfreds scene fredag D. 29. maj kl 19:15

Hayseed Dixie (US)

Fra det store udland kommer også Hayseed Dixie (US), der med et rablende højtempo-show kanaliserer lyden af blandt andre AC/DC, Motörhead og Bee Gees (!) gennem rigelige mængder westernguitar, banjo og klassisk country-twang, Genren er en selvopfunden krydsning af hård rock og bluegrass, som i Hayseed Dixies verden slet og ret bliver til rockgrass.

Bandet opstod i år 2000, da de opdagede at Hank Williams’ ”Lost Highway” og AC/DC’s ”Highway To Hell” åndeligt fulgte én og samme stribe asfalt. Deres første album bestod udelukkende af AC/DC-sange, hvilket har sat sine tydelige spor i bandets identitet og – hvis man lytter efter – navn.

I 20 år har Hayseed Dixie turneret med deres genfortolkede rock- og popklassikere, foruden en lang række af bandets originale kompositioner. Deres underholdende genremix kombineret med medlemmernes uforlignelige musikalitet, har givet bandet vedvarende stjernestatus i USA, men også i hele Norden. Der er garanti for et godt grin, når Hayseed Dixie gæster Jelling.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling