Spiller på Ny scene torsdag D. 28. maj kl 22:45

Ganger

Ganger udgav i efteråret 2019 deres debutalbum ”MØRK”, som blev storrost af et samlet anmelderkorps. Albummet er første del af den planlagte Mørktropisk- trilogi, hvor andet album ”TRO” er sat til udgivelse i slutningen af 2020, og den afsluttende ”PISK” udkommer i 2021. 

Singlen ”Olympisk” har været en af de mest spillede dansksprogede sange på P6 Beat i 2019 og i efteråret blev ”Olympisk” sat i rotation på P3, hvor den efter nogle måneder endte som P3’s Uundgåelige.

I november modtog bandet en stor hæder fra Statens Kunstfond, da ”MØRK” blev præmieret med 80.000,- for at være en af de vigtigste danske albumudgivelser i 2019.  

Bandet blev portrætteret af Information i november med et dybdegående interview med overskriften; “Jeg står og synger om min far, der har drukket sig ihjel, mens jeg vrikker med røven”. Publikum kan derfor forvente sig en dansabel og eksperimenterende pop-koncert, med et af Danmarks mest lovende og ambitiøse bands, i en scenografi lavet i samarbejde med designeren Maja Halling (Röd Studio).

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling