Spiller på Teltscenen lørdag D. 30. maj kl 0:15

Emil Stabil

Med over 50 millioner streams og 8 guld- og platinplader, er Emil Stabil en af Skandinaviens mest succesfulde rappere. Med ekstremt iørefaldende hooks, grænsesøgende tekster og unikke flows tvinger den danske rapper hans publikum til at tage stilling til ham; enten hader du ham eller også du elsker ham.
For det meste er det det sidste, der gør sig gældende, da Emil Stabil er en af de bedst sælgende rappere i Danmark. Senest har den platincertificerede ”En Sang” med den internationale mega-stjerne Gucci Mane fra sommeren 2019 bare højnet hans stjernestatus. Nummeret er blevet hans største hit til dato.

Helt tilbage i 2015 lå den selvbetitlede debut-EP ”Emil Stabil” på toppen af albumhitlisten i mere end tre måneder og har over 25 mio. afspilninger. Platinsinglen ”Allerede Is” var et af årets største hits og satte en tyk streg under, at hvad der startede som sjovt tidsfordriv i en kælder i Aarhus med partneren Lil Producer, var blevet et unikt fænomen på den danske musikscene. I 2017 blev singlen ”Over Alt” valgt som P3’s Uundgåelige og endnu engang var Emil Stabil tilbage på toppen af hitlisterne.

Med hits som ”Er Det En Fugl” og ”Swimmingpool”, der førte til Emil Stabils store gennembrud, kan Emil Stabil så let som ingenting tage ethvert livepublikum med storm.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling