Spiller på Scenen lørdag D. 30. maj kl 22:15

Duran Duran (UK) AFLYST

Britiske superstjerner Duran Duran til Jelling

Koncerten i Jelling bliver bandets eneste danske optræden i 2020.

Duran Duran blev dannet i Birmingham i 1980 og blev herefter et verdensnavn, hvis innovative blanding af musik med kunst, teknologi og mode har bevist, at de er et tidløst band, der flere gange i karrieren har formået at genopfinde sig selv.
De står bag kæmpehits som Ordinary World, Hungry Like The Wolf og Rio, og var gennem 80’erne og 90’erne et af verdens største bands, der både satte ild til teenagehjerter og inspirerede modetrends.
Gennem fire årtier har Duran Duran haft en imponerende og indflydelsesrig karriere med mere end 100 millioner solgte albums, 18 amerikanske hit singler, 21 britiske Top 20 sange og koncerter foran enorme publikumsmængder verden over.
Deres seneste album, “Paper Gods” fra 2015, gav bandet deres højeste hitlisteplaceringer i 22 år - og blev af anmeldere og fans hyldet som deres bedste album igennem to årtier. Albummet er produceret af Grammy Award vinder Mark Ronson og Nile Rodgers, sammen med Mr. Hudson og Josh Blair – og albummet bød på samarbejde med Janelle Monáe, John Frusciante (Red Hot Chili Peppers), Kiesza samt danske Jonas Bjerre (Mew).

Duran Duran med forsanger Simon Le Bon, bassist John Taylor, keyboardspiller Nick Rhodes og trommeslager Roger Taylor, er netop nu i gang med opfølgeren til albummet ”Paper Gods”, som forventes at udkomme senere i år.

 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling