Spiller på Alfreds scene lørdag D. 30. maj kl 15:25

Decco Band

Med et repertoire på flere hundrede rock- og country-klassikere i nye, personlige og ofte overraskende coverversioner, der med statsgaranti blæses ud over et altid tændt publikum i medrivende, opgejlende og energiske arrangementer, tryllebinder DECCO nu på 10. år titusindvis af koncertgængere, hardcore fans og faste gæster, der gang på gang dukker op for at få den livsnødvendige indsprøjtning af Rock 'n' Roll, som vi alle har brug for!

DECCO har denne ubeskrivelige evne til at fange publikum, holde dem fast, og hjernevaske dem med Hard Rock 'n' Country musik. Den faktor, de forhippede wannabes har ledt efter så længe - senest i DRs X-Factor og andre lignende talentshows - men som man kun finder ude i mudderet, finder man i DECCOs musik.
Vi kender alle Johnny Cash, AC/DC, Bon Jovi, Aerosmith og Guns N' Roses og vi ved, hvad den slags musik kan føre med sig af festlig ballade, men at det for DECCOs vedkommende også inkluderer numre af Lady Gaga, Pink og Britney Spears, ja det er man nødt til at opleve live for at forstå!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling