Spiller på Scenen søndag D. 31. maj kl 17:05

Chris Norman (UK)

Over 45 års musikhistorie trækker soft rock/pop-koryfæet Chris Norman (UK) på, når han lukker op for sin enorme diskografi af sange fra både fra solokarrieren og tiden som frontmand i bandet Smokie. Unge som gamle vil uden tvivl kunne synge med på kæmpehits som Suzi Quattro-duetten ”Stumblin’ In”, ”Living Next Door to Alice” og ”Midnight Lady”, der bl.a. førte Norman til stjernestatus i Tyskland og i høj grad også Danmark.

Til trods for den lange karriere er Chris Norman stadig aktiv i studiet såvel som på landevejen, hvor han og det seks mand store band holder tourformen ved lige. Siden gennembruddet med Smokie i 70’erne har Norman samarbejdet med og skrevet sange for nogle af musikbranchens store kunstnere, som Agnetha Fältskog, Rod Stewart og Bonnie Tyler.

Singersongwriterens bagkatalog består af et eklektisk mix af originale numre og coversange – alle med en bund af tidløse melodier, letgenkendelige harmonier og Chris Normans unikke stemme som varemærke. På Jelling Musikfestival 2020 byder Norman publikum på et nostalgitrip af den helt store kaliber.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling