Vinderne af Quasar vandt Tak Rock Prisen på Smukfest!

3. august 2016

Trees In Toronto - vinderne af Quasar 2016 fik den fornemme Tak Rock Pris på årets Livecamp på Smukfest.

At Jelling Musikfestival igennem årene har været med til at skabe grobund og videreudvikling af nye musikalske navne, er der ingen tvivl om.
Et bevis på dette er, at Quasar vinderen 2016 – Trees in Toronto - ved årets Smukfest i Skanderborg, kunne modtage TAK ROCK prisen, i hård konkurrence på festivalens Live Camp, hvor en række udpegede talenter fra hele landet de seneste 3 dage har dystet om at blive vinder og dermed opnå stor bevågenhed fra musikbranchen og masser af ventende kontrakter.
Det er 3. gang en Quasar vinder har vundet prisen på Smukfest - og denne gang var det Trees in Toronto, der spiller pop/rock med store armbevægelser. De fem bandmedlemmer supplerer hinanden eminent i et spændingsfelt af stemningsfyldt synth, melodiske guitarriffs rundt om en meget karakteristisk vokal, som blander gammelkendt og moderne.
Trees in Toronto er: Lasse Petersen (vokal+guitar), Thomas Alnor (trommer + vokal), Kenneth Kristiansen (leadguitar), Peter Magnussen (keys + synth) og ikke mindst Bent Venø på energisk bas.

Udtalelse fra Smukfest vedr. vinderen
Det var mere end tydeligt, at dette band nød deres tilstedeværelse på scenen. Med catchy melodier og det høje musikalske niveau, var det svært for publikum ikke at lade sig rive med.
Vi kan ikke vente med at høre dem igen.

Se Trees In Toronto med deres "Please Calm Down" her:

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling