Ungt energisk band vandt Quasar Rock

22. maj 2015

Det var bandet I Said I love fra Herning, der i går aftes kunne gå af scenen med 1. pladsen i årets talentkonkurrence. En del af præmien er en plads i weekendens festivalprogram, men den koncert kommer I Said I love ikke til at spille.

 

2 af bandets 4 medlemmer har nemlig lige en eksamen, de skal have overstået i dag. Men det betyder ikke, at sejren ikke skal fejres.

“Vi tager hjem i aften, men kommer igen når eksamenen er overstået,” siger drengene selv, og så skal sejren fejres hele weekenden på campen i Jelling.

Bandet spiller punk-rock med træk fra de amerikanske sydstater.

Udover koncerten på Jelling Musikfestival er præmien også en billet til at spille på adskillige andre festivaler - herunder Nibe festival og på Love Camp på Skanderborg festival. Og det glæder I Said I love sig til. Det er for dem noget ganske særlig at spille på en festival.

“Det er et andet publikum. Folk kigger lige ind i teltet af nysgerrighed,” forklarer bandet, som normalt spiller på diverse upcoming events rundt omkring.

2. pladsen i konkurrencen gik til Melusive, og det er dem, publikum i dag klokken 12.00 kan opleve på Alfreds scene i stedet for vinderbandet.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling