Trees in Toronto vandt Quasar

27. maj 2016
Træerne voksede næsten ind i sommerhimlen. Der var et stort spænd i genrer og utroligt tæt løb mellem de seks finalebands, men det blev aarhusianske Trees In Toronto, der løb med sejren i talentkonkurrencen Quasar. 

Musikkonkurrencen Quasar blev i år afviklet i strålende solskinsvejr, og på en ny placering af Ny Scene på Jelling Musikfestival tiltrak de seks bands i finalen et lydhørt og medlevende publikum til deres minikoncerter, som spændte vidt genremæssigt.

Dommerpanelet var enigt i, at årets finale blev afviklet med et gennemgående højt musikalsk niveau, og således var det en hårfin votering, der i den sidste ende pegede på kvintetten Trees in Toronto som vinder af årets Quasar.

Præmien er en turne på 14 planlagte koncerter, heraf ligger den første under dette års udgave af Jelling Musikfestival, nemlig lørdag eftermiddag på Ny Scene kl 13.15, hvor festivalgæsterne har mulighed for at opleve vinderbandet for fuld udblæsning.

Derefter følger en række afvekslende jobs i det kommende kalenderår, som har til formål at give orkestret gode vilkår for at nå et større publikum og høste en række erfaringer som turnerende band.


Forsanger Lasse Petersen

Århusianske Trees in Toronto spiller pop/rock med store armbevægelser. De fem bandmedlemmer supplerer hinanden eminent i et spændingsfelt af stemningsfuld synth, melodiske guitarriffs rundt om en meget karakteristisk vokal, som blander gammelkendt og moderne. Trees in Toronto er Lasse Petersen: Vokal+guitar, Thomas Alnor: Trommer + vokals, Kenneth Kristiansen: Lead Guitar, Peter Magnussen: Keys + Synth og ikke mindst Bent Venø på energisk Bas.

Jeg synes at vi fik rigtigt gode sange at høre, med et potentiale til at blive til endnu mere, så jeg synes at det er en meget spændende vinder, vi har fundet i Quasar 2016”, konkluderer Lars ”Charlie” Mortensen, der ikke selv sidder i dommerpanelet, men som er initiativtager og drivkraft bag talentkonkurrencen.

I år har Quasar budt på rigtigt mange gode musikoplevelser rundt på regionens spillesteder, og vi har mødt en række bands med spilleglæde, spændende kompositioner og en positiv energi, som bare giver lyst til mere”, siger Charlie og kan konstatere, at årets Jelling Musikfestival er kommet fantastisk positivt fra start.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling