Tilbage til LIVE: Clara og Kesi afrunder lineuppet

19. august 2021

D-A-D, DIZZY MIZZ LIZZY, SUSPEKT, CLARA, KESI og TESSA indtager hovedscenen, når Tilbage Til LIVE går i luften på Refshaleøen.

CLARA og KESI slutter sig til efterårets store Tilbage Til LIVE-koncertdag i København, der nu også bliver udvidet med en ekstra scene dedikeret til vækstlaget, hvor fem nye og spændende acts vil optræde. 

Den danske popstjerne CLARA har været nomineret til adskillige danske musikpriser og modtog en Danish Music Award for Årets Nye Danske Navn i 2019. Det unge talent har taget Spotify med storm med flere millioner streams og runder det varierede line-up på Tilbage Til LIVEs hovedscene flot af med sine smukke og vedkommende sange.

Det nyeste album fra den danske grime-musiker KESI, sidste års ”BO4L”, modtog stor anmelderros og indtog lynhurtigt både hitlister og streamingtjenester. Han blev i 2017 nomineret til P3 Gulds hovedpris og modtog i 2019 to Danish Music Awards (Årets Solist og Årets Urban Act) og er nu klar til at levere sin fandenivoldske gaderap på Tilbage Til LIVE.

På vækstscenen kan publikum se frem til at opleve en spændstig kombination af hip-hop, R’n’B, punk og drill fra FLAVA, festlig afrobeat rap/hiphop med FVN, innovativ latin-lyd fra IVAN$ITO, MEKDES’ mægtige soulvokal og sprød doom-pop fra REBECCA LOU.

Billetter finder du HER.

Du kan hjælpe festivalsæsonen på vej

Ud over at give publikum et brag af en underholdende musikdag er formålet med Tilbage Til LIVE også at indsamle viden om COVID-19-smittespredning ved livebegivenheder. Ved hjælp af en fælles digital platform og brug af spørgeskemaer efter koncertarrangementer kan den danske livemusikbranche løbende indsamle vigtige oplysninger.

Publikumsundersøgelsen, der igangsættes umiddelbart efter Tilbage Til LIVE, besvares 100 procent anonymt og vil primært dreje sig om coronaforhold og tryghed under større arrangementer. Den vil sammen med undersøgelser for andre større arrangementer give koncert- og festivalarrangører og relevante myndigheder vigtige data til fremtidige koncerter og festivaler. Vidensindsamlingen er en del af Dansk Lives SAFE 2.0-projekt – læs mere HER

Publikumsfeedback er med andre ord mere vigtig end nogensinde før, og vi takker på forhånd alle, der hjælper os med at indsamle oplysninger! 

Tidsplan (med forbehold for ændringer)

SCENE 1
14:30 CLARA
16:00 KESI
17:25 D-A-D
19:15 TESSA
20:40 DIZZY MIZZ LIZZY
22:35 SUSPEKT
SCENE 2
15:25 FLAVA
16:50 FVN
18:40 REBECCA LOU
20:05 MEKDES
22:00 IVAN$ITO

Glæd dig til at opleve hele 11 livebands på Refshaleøen lørdag den 4. september fra kl. 14 til 24 – for kun 500 kroner! Tilbage Til LIVE er et af de første store arrangementer i Danmark, der afvikles efter ophævelsen af coronarestriktionerne.

Tilbage til LIVE præsenteres af Roskilde Festival, NorthSide, Heartland, COPENHELL, Smukfest, Tinderbox, Jelling Musikfestival, Nibe Festival og Grøn i samarbejde med Live Nation støttet af Refshaleøen, Tuborg og Royal Unibrew.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling