Festivalen 2019 sammensmeltede generationer

28. juni 2019

Trods usikre vejrudsigter blev 31. udgave af Jelling Musikfestival en sikker succes med store musikalske oplevelser og glade, fredelige gæster.

Efter bekymringer for vejret tidligere på ugen, kan festivalleder Lars Charlie Mortensen nu ånde lettet op oven på en vellykket festival, hvor alt simpelthen klappede.

”Det er gået rigtig forrygende godt! Og det er det, fordi alting har klappet. Vi var heldige med, at vejrudsigten blev lidt bedre, end de havde forudset for en uge siden. Det bekymrede mig meget, men det har flasket sig. Og så synes jeg, at publikum har været så utrolig søde, vi har ikke haft nogen problemer. Folk er gode til at klæde sig på og til at tage sig af hinanden”.

Publikumsrekord igen

2019 blev også et år med flere solgte partoutbilletter end nogensinde før, hvilket resulterede i mange mennesker foran festivalens små og store scener.

”Der har været nogle fantastisk gode koncerter og nogle legendariske ind imellem. Lige fra Nik og Jay og Martin Jensen til Birthe Kjær, som samlede stort set alle generationer foran den store scene. Det var forrygende. Man må simpelthen knibe sig selv i armen over at se så mange mennesker være så glade”.

Publikums entusiasme er heller ikke gået ubemærket hen blandt artisterne, som er begejstret for at spille for publikum i Jelling.  

”Og så mærker man, som Peter AG sagde, da han var færdig med at spille, at ”det her publikum, det er fantastisk. De er ligefrem musikalske”, og det kunne jeg kun give ham ret. Et lille vink og så klapper de og synger med”. 

Stor ros til topholdet

Festivalen forløb uden store udfordringer, og politiet kunne også melde om en fredelig weekend i Jelling. Og den vellykkede afvikling skyldes ifølge Lars Charlie Mortensen i høj grad de frivilliges store indsats.

”Jeg har stor, stor respekt for dem, og jeg er stolt over at være på hold med dem, for det er dem, der får det her til at køre”.

Festivalen kører videre til næste år, hvor glade gæster endnu engang samles til Jelling Musikfestival 28., 29., 30. og 31. maj. 

(Foto: Jakob Worre) 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling