SoundWheel skaber pusterum på festivalpladsen

22. maj 2023

Fest, farver, fællesskab og god musik hører en festival til, men et nyt samarbejde giver dig også mulighed for at tage en indre pause på Jelling Musikfestival.

Meditation, lydrejser og fokus på det indre liv er sjældent noget, der bliver skrevet med i brødteksten på plakaterne over de danske festivalprogrammer. Men ligesom i hverdagen, hvor du af og til har brug for at stoppe op, lukke øjnene, trække vejret og mærke dig selv, kan behovet for en lille pause også opstå på festivalpladsen.

Jelling Musikfestival og SoundWheel har i år taget hånd om dette behov i et splinternyt samarbejde.

SoundWheel er en lyd-app, der tager lytteren med på en lydrejse ind i sig selv. Modsat den traditionelle meditation, hvor man oftest bliver guidet af en masse tale, bruger Soundwheel progressiv og dynamisk musik til at vende fokus indad for en stund.

Det kan blive din hjælp, hvis hjernen får brug for et velfortjent hvil fra alle de ydre stimulanser på festivalen.

Tag en pause - alene eller i fællesskab

I forbindelse med dette års festival, har SoundWheel lavet en særlig festival-lydrejse, som du som gæst kan komme med på, så du kan blive klar til den næste artist på en af scenerne.

”Vi har stillet en lille bid af vores lydunivers til rådighed for alle festivalgæsterne, så de via en QR-kode kan snuppe en lille, nærende lydrejse og få en kort genopladning undervejs på festivalen. Det kræver bare, at man har sin telefon og et headset, så kan det sådan set foregå, hvor end man lige kan sidde behageligt og lytte,” fortæller stifteren af SoundWheel, Kristian Humaidan.

Prøv Jelling-lydrejsen HER.

Udover at du kan tage en pause med SoundWheel, mens du ligger alene i dit telt, eller mens du nyder morgenstrålerne i din campingstol, så er det også muligt at tage en pause i fællesskab. Du kan for eksempel tage din festivalmakker under armen og vandre ned til P3 Missionens bus, hvor der er disket op med hængekøjer og noicecancelling headphones, så I kan gynge i takt til det særlige lydspor, som er lavet specielt til lejligheden.

Det er ikke kun gæsterne, der har mulighed for at pleje det indre liv under festivalen. Der er også blevet etableret en lyttestation backstage, som artisterne kan bruge til at koble af før eller efter deres koncert, ligesom de frivillige får særlig adgang til SoundWheel, så de kan snuppe en meditativ pause efter behov.

Morgenfrisk meditation

Fredag morgen kan du opleve live-meditation på Campscenen, og Kristian Humaidan håber du møder op, så vi sammen kan få gnedet søvnen ud af øjnene og genopladet batterierne:

”Det bliver en stor fælles session, hvor jeg guider sådan en indre lydrejse fra scenen, understøttet af en masse lækkert og også powerfuldt musik fra SoundWheel. Jeg håber at se en masse morgenfriske mennesker, som har lyst til at starte dagen med et dyk indad, hvor vi kan hente ny energi og power til at komme godt fra start på festivalen. Det plejer at være rigtig fedt at gøre i fællesskab. Så vi ses på fredag!”  

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling