Se Champions League finalen på campen lørdag aften

24. maj 2018

I samarbejde med Vejle Boldklub hylder Jelling Musikfestival atter holdånden, når publikum lørdag kl. 20.45 har mulighed for at se Champions League finalen på storskærm på campen på Jelling Musikfestival.

Lørdag d. 26. maj er der ikke kun musikalske oplevelser på Jelling Musikfestival – fodboldsporten, som jo oprindelig var festivalens grobund, tager igen sit indtog på festivalen. Det sker lørdag aften, når publikum har mulighed for at se kulminationen på den 63. sæson i Europas fineste klubturnering for hold. Kampen står mellem de to storklubber  - spanske Real Madrid og britiske Liverpool.

En bold, en grønsvær og en flok holdkammerater. For nogen kom der en professionel fodboldkarriere ud af de ugentlige fodboldtræninger - for andre en musikfestival. Og selvom fodbolden blev udskiftet med en skruetrækker, da Jellings første musikscene skulle stables på benene i ’89, vender Jelling Musikfestival tilbage til rødderne i år, når de hylder fodbolden og holdånden.

Holdånden har Vejle Boldklub bevist i flere omgange eksisterer i bedste velgående i klubben – senest med den flotte 1. plads i Nordic Bet Ligaen, som har sikret den traditionsprægede klub oprykningen Superligaen fra næstesæson.

”Dét, at VB’s oprykning nu endelig er en realitet er fantastisk – vi vil gerne ønske klubben et stort tillykke med oprykningen og er glade for at kunne fejre oprykningen sammen med dem ved at give vores publikum muligheden for at se finalen i Champions League” lyder det fra festivaldirektør Lars ”Charlie” Mortensen

For rødderne skal nemlig findes i et svedigt omklædningsrum i den lokale fodboldklub i Jelling, hvor ideen om en musikfestival opstod. Kombinationen af fodboldverdenens holdånd & fællesskab og festivalmagernes kærlighed til musikken, resulterede i den særlige stemning, der stadig i dag – 30 år efter – kendetegner festivalen.

”Jelling Musikfestivals organisationsform har dybe rødder i foreningslivet og frivillighedskulturen - og vi er stolte af at være bygget på at gøre noget sammen og give til hinanden. Selvom vi er op imod 35.000 mennesker på festivalen, kan vi stadigvæk sagtens mærke den særlige holdånd blandt gæsterne – og blandt de frivillige,” fortsætter Lars ”Charlie” Mortensen.

Det særlige forhold til den lokale, traditionsrige fodboldklub, Vejle Boldklub, har altid været værdsat hos festivalen. Et forhold, der blandt andet var startskuddet til årets stjernespækkede musikalske koryfækamp, der blev spillet d. 6. maj på Vejle Stadion. Jelling All Stars måtte se sig slået med 9-2 af VB’s legendehold, men til gengæld indsamlede kampen ikke mindre end 97.320,- kroner, der blev doneret til gode formål.

Når vi på denne 30. udgave af festivalen hylder musikken, fællesskabet og holdånden, sender vi derfor også en kærlig tanke til fodboldsporten. Lørdag aften viser vi Champions League-finale på campområdet. Tag din bedste festival-ven under armen, en øl i hånden og hep med, når Real Madrid og Liverpool kæmper om sejren. Og det var lørdag kl. 20.45 på campen på Jelling Musikfestival – vi ses!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling