Saml holdet og find jeres plads på campen – salget åbner snart

20. januar 2023

Hvad enten du er til god plads eller høj komfort, kan du nu planlægge, hvordan du skal bo på Jelling Musikfestival 2023.

Den 1. februar kl. 10.00 åbner salget af boformer på Jelling Musikfestival 2023. Du kan enten sikre dig et af de populære IsabellaVillaTelte, et TentHouse eller D’Angle Tyra-telte, der er opslået for dig på forhånd og lige til at flytte ind i - eller reservere en firkant på campen, hvor du og dit hold kan slå lejr til fire dages fællesskabsfejring.

Derudover tilføjer vi i år en shuttlebus til endnu en lokal campingplads og åbner et nyt campområde med genbrugstelte.

Boformer

Skal din festival være nem og bekvem, så er én af vores præ-opslåede campløsninger svaret for dig. Du kan indlogere dig i:

  • Et rummeligt IsabellaVillaTelt med to sovekabiner i fuld ståhøjde, sovepladser til 4, campinggrej (luftmadrasser, stole, bord) i topkvalitet og strøm til smartphonen. Du skal bare tage dynen under armen og et sæt tøj eller tre – så er du klar til festival.
  • Et skønt TentHouse med soveplads til to. Et TentHouse er et 1-værelses-telt på ben og med fast tag udstyret med en god madras og strøm til din telefon.
  • Et D’Angle Tyra-campingtelt med to sovekabiner, sovepladser til 4 og en rummelig mellemgang. Teltet er dit og lige til at pakke sammen, når festivalen er slut.

Fælles for alle tre løsninger er, at du får morgenbrød inkl. kaffe med oveni hatten.

I år introducerer vi desuden, takket være den lokale genbrugsvirksomhed ReUnite, muligheden for at flytte ind i et 2-, 4- eller 6-personers-telt, der er blevet indsamlet efter tidligere festivaler. ReUnite har kvalitetssikret og pakket teltene omhyggeligt ned, så de kan vække glæde på Jelling Musikfestival 2023.

LejrReservation

Vores camp er delt op i de tre campområder Festlig, Haven og U18, som hver især er delt ind i store campfelter med adgangsveje imellem. Hvert felt består af fire afmærkede firkanter, som I med en LejrReservation kan booke én eller flere af.

LejrReservation er en god idé, hvis I er en hel gymnasieklasse, fodboldhold, efterskole, strikkeklub eller lignende, der vil være sikre på at få en god plads sammen. Jo tidligere I køber, jo tættere på indgangen til festivalen, bliver firkanterne reserveret.

I kan indløse LejrReservationen og indtage jeres firkant onsdag d. 24. maj fra 16.00-21.00 eller torsdag d. 25. maj fra 12.00-19.00. Derefter kan andre anvises til pladserne.

Campingvogn, hytte og hotel

Vi samarbejder stadig med Jelling FamiliecampingFårup Sø Camping og Cabinn i Vejle, og du kan fortsat tage shuttlebussen til Fårup Sø eller til hotellet i Vejle.

Jelling Musikfestival har derudover i år indledt et samarbejde med Riis Feriepark, der ligger ca. 12 km fra festivalpladsen. Her kan du både leje dig ind med campingvogn og telt eller booke en hytte. Fra 11.00-02.30 indsætter vi shuttlebusser, der hver time kører mellem festivalpladsen og Riis Feriepark.

 

Se priser på Boformer HER.

Eller læs alt, du bør vide inden køb, på vores infoside.

 

Salget åbner 1. februar🏕

 

JMF24 STARTER OM

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling