Royal Unibrew fylder kærlighed i krusene på Jelling Musikfestival

3. marts 2023

Når Jelling Musikfestival vender tilbage i pinsen 2023, bliver det med Royal Unibrew som ny partner – og en fælles mission for øje.

Hjerterne banker for fællesskab, musik og holdbare fremtidsløsninger hos både Jelling Musikfestival og Royal Unibrew, og derfor har festivalen og bryggeriet givet håndslag på et nyt flerårigt partnerskab. Udover at forsyne festivalen med en bred vifte af spændende drikkevarer, giver aftalen også fornyet kraft til at udvikle helhedsoplevelsen og sprede overskud langt udover festivalens fire dage. 

Den danske vækstlagsscene er én af de centrale mærkesager, som begge parter kæmper en passioneret kamp for. Partnerskabet skal derfor bygge bro mellem festivalens talentprogram Quasar og Royal Unibrews vækstlagsplatform Tak Rock.

Festivalgæsterne spiller en afgørende rolle i at få det bedste ud af samarbejdet. For hver liter de bar-frivillige skænker under festivalen, skænker Royal Unibrew en krone til at dyrke og styrke det musikalske vækstlag.

Både Quasar og Tak Rock drømmer om en verden, hvor unge talenter bliver hjulpet bedre på vejen frem i rampelyset. En del af midlerne bliver derfor øremærket til TAK-legatet, som går til ildsjæle, der slår et slag for en holdbar balance i vækstlaget – mentalt og socialt.

Lokal kærlighed er drivkraften i samarbejdet

Royal Unibrew er opstået ud af 36 lokale bryggerier, der over årene har samlet kræfterne og vokset sig store. Bryggerierne lever videre i sortimentet, og sikrer Royal Unibrew jordbundenhed og lokal pionerånd, som kan mærkes i alt, de gør.

”Royal Unibrews stolte traditioner og håndværk går hånd i hånd med festivalens værdier. Vi mærker med al tydelighed, at vores nye ølpartner kaster sig helhjertet ind i at skabe den største fællesskabsfejring i Danmark sammen med vores 5000 frivillige. Og derfor er Royal Unibrew den helt rigtige makker at lave festival-rabalder med de næste mange år,” siger Jelling Musikfestivals partnerskabsansvarlige Bettina Küsch.

”Vi glæder os meget over, at vi de kommende år kan støtte op om fællesskabet, frivillighed, bæredygtighed og ikke mindst kærligheden til musikkens talenter i tæt samarbejde med Jelling Musikfestival. Hos Royal Unibrew ønsker vi at bidrage til de gode øjeblikke, og det er der i allerhøjeste grad mulighed for på Jelling Musikfestival,” lyder det fra Royal Unibrews partnership manager Freddy Larsen.

Konkret skal samarbejdet udmønte sig i masser af udvikling på festivalpladsen, som nye barkoncepter, en ny variation i sortimentet og hyggelige, inspirerende opholdszoner.

Og det er kun begyndelsen! Med Royal Unibrew i hanerne brygger Jelling Musikfestival på et mangeårigt samarbejde med bæredygtig udvikling, talentpleje og lokal kærlighed som hovedingredienser. Skål.

JMF24 STARTER OM

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling