Prøv kræfter med Teqball, Tour de France og fitness på JMF22

19. maj 2022

Jelling Musikfestival 2022 byder vanen tro på mere end musik og fest. Her finder du alle festivalens indbyggede events.

Tour de France-boden

Den 3. juli 2022 ruller Tour de France-feltet gennem Jelling efter etapestart i Vejle. Jelling Musikfestival er vandbærer for Vejle Kommune på det enorme projekt. På festivalen kan du besøge Tour de France-boden og prøve kræfter med ruten og få taget Tour-fotos med MySelfie. 

Du finder Tour de France-boden lige ved festivalens hovedindgang.

Teqball

Teqball er et teknisk fodboldspil, der foregår på et buet bord, og er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene. På Jelling Musikfestival står borde og erfarne Teqball-spillere klar til lære fra sig og udfordre dig. Du kan deltage i konkurrencer både som single eller double og være med i turneringer og konkurrencer om flotte præmier.

Torsdag og fredag finder du Teqball ved Sportsbaren ved Teltscenen. Lørdag flytter Teqball ud på den nordlige del af campen.

Lido Fitness

Start din festivaldag med den ultimative tømmermændsdræber: Træning! Lido Fitness fra Vejle tilbyder gratis motion med en træner og lydspor fra Diskotek Thunderpower til de friske campgæster. Det eneste, du skal gøre, er at møde op. Prøv kræfter med en halv times Fedtdræber, der kombinerer stationstræning og supersæt, hvor flere øvelser kædes sammen – og virkelig giver sved på panden. Derefter følger en halv times Bodyflow, der blander yoga tai-chi og pilates til en afstressende træning med styrke, balance og smidighed i fokus.

Du finder Lido Fitness ved Campen/Markedspladsen torsdag og fredag kl. ca. 11-12.15.

Silent Disco

Bered dig på en anderledes dansegulvsoplevelse. For første gang på Jelling Musikfestival kan du tage del i et lydløst, men alligevel proppet dansegulv. Med hørebøfferne om ørerne er du inviteret med til festen, som fænomenale dj’s holder gang i til langt ud på natten.

Silent Disco foregår på Tribunen onsdag d. 25. maj kl. 21.15-01.30.

Go’on Service-team

”Holder de lokale kørende” er tankstationskæden Go’ons motto. I år stiller Go’on med et Serviceteam, der nogle timer hver dag giver festivalgæsterne lidt personlig opmærksomhed. Serviceteamet kan tilbyde en festivalstol eller et tæppe til dem med ømme fusser. Det kan også være en hjælpende hånd til dem, der trænger til en kildevand i varmen eller en krammer.

Festivalen starter om

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling