Prisen stiger på partout billetten

29. januar 2020

Prisen på partout- og 2-dags billetter til Jelling Musikfestival stiger traditionen tro d. 1. februar. Så køb din billet nu og spar mere end 300 kr.

En af årets første store danske festivaler løber af stablen sidste weekend i maj - og mange har allerede sikret sig en billet til dettes års festival. Har du endnu ikke fået billetten i hus, er det nu du skal slå til – prisen på partout- og 2-dags billetter stiger nemlig den 1. februar.

Planlægningen af årets festival er allerede i fuld gang, og der bliver arbejdet hårdt for at skabe de bedste rammer på både festivalpladsen og camp området.

Penge du kunne bruge på andet sjov og ballade!

Ved at købe partout billetten nu eller inden 1. februar, hvor prisen på partout billetten stiger til 1.850 kr. (ekskl. gebyr), er der en helt fantastisk mulighed for at spare penge, som kan bruges på andet sjovt, som f.eks. 7 øl, 6 festivalburgere eller noget helt andet?

Hvis du vil være sikker på at have strøm på mobilen under hele festivalen, så husk at booke en Volt-oplader. Den giver dig mulighed for at have strøm til mobilen med rundt på festivalen, og kan ganske enkelt byttes til en ny Volt-oplader, når den er løbet tør for strøm. Book din Volt-oplader nu til kun 150 kr.

Så har du endnu ikke sikret dig billetten til den 32. udgave af Jelling Musikfestival, er det en god idé at købe den inden 1. februar.

Festivalen giver dig i år mulighed for at opleve Lukas Graham, Duran Duran (UK), Passenger (UK), Alphabeat, Clara, Jung, Jacob Dinesen, Malurt, Spleen United og mange flere.

Du kan købe din billet online hos www.ticketmaster.dk eller fysisk i Byens Café i Jelling.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling