Praktikant til Markedsføring og kommunikation på Jelling Musikfestival

28. august 2019

Vil du være med til at arrangere en af Danmarks største festivaler? Du får bred viden og praktisk erfaring inden for festival og event med fokus på markedsføring og PR.

Har du en event-mager i maven og elsker kommunikation og sociale medier? Så vil vi elske at møde dig og give dig udfordringer og mulighed for både at være ambitiøs, hårdtarbejdende – og, ikke mindst, give dig mulighed for at arbejde tæt sammen med dejlige kollegaer i et uformelt miljø. Du skal være sprogligt/skriftligt stærk da vi gerne vil have dig til at skrive en masse dejlige historier om festivalen.

Hvem er vi?

Vi er - kort sagt – Danmarks dejligste parallelsamfund i hele 4 dage sidste weekend i maj, hvor ca. 35.000 deltager i Jelling Musikfestival. Vi har festet siden 1989 – kun afbrudt (fordi vi er nødt til det) for at kunne planlægge en ny fest.

Festivalkontoret står for planlægning, afvikling og evaluering af festivalen – kontoret koordinerer bl.a. mere end 4.600 frivillige, som har forskellige opgaver både udenfor og under festivaldagene. Vi er få ansatte og du vil således blive en del af en flad organisation med mulighed for at tage fat om nye initiativer og opgaver hen ad vejen. Da vi er et lille tæt team med mange bolde i luften, er det vigtigt, at du er en teamplayer, der gerne går foran for at skabe en god stemning - også når der er travlt.

Opgaverne;

Vi søger 1-2 dygtige og kreative kommunikatører – du er helt sikkert også ansvarsfuld og brænder for at være med til at give en moderne og ikke mindst frisk vinkel på festivalens forskellige kommunikations-platforme.

Dine opgaver vil primært være hands-on i forhold til PR, SoMe og markedsføring – så som planlægning af opslag på sociale medier, skrive pressemeddelelser mv. Men du vil også få muligheden for at deltage i det strategiske arbejde – specielt med vores sociale medier. Du vil ydermere arbejde med diverse ad hoc-opgaver, praktiske opgaver, koordinere events og - ikke mindst - være nøgleperson under afvikling af festivalen.

Det faglige niveau og din udvikling på dette område, er en vigtig faktor for os og vi tilbyder derfor opgaver, som både er udfordrende og spændende. Der er næsten ikke de opgaver du ikke vil kunne komme til at arbejde med – hvis bare du er frisk.

Vi forestiller os, at du;

 • Har interesse for festival- og event-branchen
 • Er god til at forvalte din egen arbejdstid og -indsats fornuftigt
 • Er god til at organisere dig og har tjek på detaljerne
 • Er initiativrig, klar på at skabe dine egne arbejdsopgaver og styr på deadlines
 • Brænder for kommunikation og (sociale) medier
 • Er en stærk skriftlig kommunikatør
 • Er i gang med en relevant uddannelse indenfor kommunikation, events eller andet - som gør du er perfekt til praktikpladsen.
 • Er en dygtig bruger af IT
 • Har kørekort

Vi kan tilbyde;

 • Arbejde med markedsføring og PR
 • En kreativ arbejdsplads med højt til loftet, humoristisk omgangstone og plads til udfoldelse
 • Diverse ad hoc-opgaver i forbindelse med planlægning og afholdelse af festivalen
 • Adgang til et stort netværk inden for kulturverdenen

Hvornår er praktikopholdet?

Praktikopholdet er i forårsesmesteret 2020 og er i tidsrummet midt januar til ca. midt juni 2020 (for du skal selvfølgelig med, når det går løs på festivalpladsen) - vi aftaler endeligt tidsforløb sammen. Forløbet kan sammensættes i timeantal efter behov (dog min. 25 timer pr. uge). Vi afsætter selvfølgelig tid til opgaveskrivning og hvad du ellers har af skoleopgaver som kræver din tilstedeværelse.  Som praktikant ved Jelling Musikfestival bliver du betragtet som kollega og vi stiller derfor store krav til selvstændighed og engagement. Praktikstillingen er ulønnet.

Interesseret? 

Er du interesseret, så send os din ansøgning via e-mail senest søndag d. 6. oktober til info@jellingmusikfestival.dk.
Samtaler forventes afholdt onsdag d. 9. oktober, torsdag d. 10. oktober eller fredag d. 11. oktober.

Har du spørgsmål? Så kontakt Christina Arkil på info@jellingmusikfestival.dk eller tlf. 75 87 28 88.

Vi glæder os helt vildt til at modtage din ansøgning.

Ansøgningen sendes til: info@jellingmusikfestival.dk Emne: Praktikant

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling