Penge, power og plaster: Få styr på praktikken før JMF22

10. maj 2022

Få styr på praktikken og pakkelisten, så Jelling Musikfestival 2022 glider fuldkommen problemfrit.

Snart kickstarter Jelling Musikfestival sommeren som den første store festival i Danmark. Har du styr på penge, oplader og plaster? Hvis ikke, så kan du få det lige her.

Jelling Musikfestival har nemlig gode kontakter, der kan hjælpe dig til en endnu lækrere festivaloplevelse. 

⚡️ Volt sætter strøm til smartphone og SoundBoks

Din telefon er flad og du kan ikke komme i kontakt med vennerne eller forevige de gyldne øjeblikke. Med mobilopladningsservicen Volt kan du hurtigt tanke ny energi! 

Volt-servicen fungerer sådan, at du lejer en powerbank, som du dagligt under festivalen kan ombytte til en ny, fuldt opladet. Du kan allerede nu pre-booke din opladningsservice til både Volts powerbanks og dit SoundBoks-batteri her – og spare penge.

Du finder Volt ved Markedspladsen tæt på Indgangen til festivalpladsen. Tjek vilkår og betingelser for bytteservicen. 

💸 Jelling Musikfestival bliver kontantfri

Jelling Musikfestival er i 2022 blevet helt kontantfri. Det er altså helt slut med at betale med mønter og sedler. Til gengæld tager alle boder og barer imod betaling med kreditkort, som Dankort, Mastercard, Visa og Visa Electron.

Kontanter kan ombyttes til kontantkort, der ligeledes kan bruges til at betale i alle festivalens boder og barer. Kontantkortet er en lille chip, der sidder i et armbånd, så du er så godt som sikker på, at det ikke bliver væk.

Du sætter penge ind på kontantkortet i vores kontantkortboder ved Informationen og Indgangen ved Teltscenen. Ved Indgangen kan du indløse kontantkort købt på forhånd. Læs mere om kontantkortet her. 

🥵 Apoteket løser de små nødssituationer

Melder halsbranden eller hovedpinen sig i løbet af festivalen, så er der råd for det. På vores nye stadeområde Markedspladsen finder du et Give Apoteks bod med de gængse fornødenheder, der styrer dig gennem festivaloplevelsen uden ubehag og gener.

Hos Apoteksudsalget kan du købe diverse håndkøbsmedicin.

Kommer du mere alvorligt til skade, skal du opsøge festivalens samaritterkorps.

Festivalen starter om

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling