P3 Missionen indtager Jelling Musikfestival

23. maj 2023

Hvornår har du det godt? Det kan du hjælpe P3 med at finde svar på, når de rykker på festivalgræs med deres mission for bedre mental trivsel.

På Jelling Musikfestival tror vi på, at fællesskabet er den bedste kur mod ondt i livet. Derfor arbejder vi i år med mental sundhed, gennem kunstprojekter, live-meditation, bankospil og meget andet. I naturlig forlængelse af bestræbelserne får festivalen i år besøg af P3 Missionen. 

Hvad gør dig glad? Det spørgsmål forsøger P3 at finde en masse forskellige svar på med P3 Missionen, der hele året undersøger den mentale trivsel hos de 15-24 årige. Måske har du allerede set de smukke menneskestearinlys, der sætter fokus på udbrændthed? Eller også har ’Operation Ha’ Det Godt’ besøgt din ungdomsuddannelse.

P3 Missionen besøger Jelling som første stop på en større festivalrundtur. De parkerer deres P3 Missionen-bus lige ved siden af Hovedindgangen – se kort.

I løbet af festivalen bliver bussen besøgt af tv-vært Anna Lin og castet fra tv-serien ’Salsa’, der i talk- og Pandoras Æske-formater vil tage livtag med tilværelsens finurlige spørgsmål. Derudover vil du kunne bruge P3 Missionens bus som et pause-spot, hvis du har brug en halv time i en hængekøje med et mixtape eller meditation i ørerne.

Endelig sender P3 radio fra området alle 4 festivaldage.

Du kan se det fulde program for P3 Missionen i festivalens app til Android og iOS. Kig under Oplevelser.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling