Overnatning på Jelling Musikfestival – hvilke muligheder er der?

28. november 2019

I 2019 blev camp området for første gang delt op efter camp-typer og der blev tilbudt hele 3 forskellige boformer. Til festivalen 2020 fortsætter vi denne udvikling – her giver vi dig overblik over, hvilke muligheder for boformer og overnatning du har når du skal på festival.

Overnatning i eget telt på en flad madras eller liggeunderlag er ikke længere ens betydende med festivallivet. Du kan selvfølgelig stadig holde fast i den gamle tradition, men der er også mulighed for at overnatte i en af festivalens tre forskellige boformer – og endda vælge netop den camp type, der passer lige til dig.

3 forskellige typer boformer
I 2020 kan du vælge imellem et opslået telt (det vi kalder D’Angle Tyra), et dobbeltværelse hævet over jorden (Tenthouse) eller totalløsningen – IsabellaVillaTeltet, som giver dig den fulde festivaloplevelse i et villatelt med masser af plads til dig og tre af dine venner.

D’Angle Tyra er for dig, som er magelig og gerne vil have morgenbrød bragt til teltdugen, men du behøver hverken lys i loftet eller en stikdåse. Teltet er selvfølgelig slået op når du ankommer, så det bare er at flytte ind og nyde festivalstemningen.

Tenthouse – det er jeres eget dobbeltværelse, som er stillet op og klar til I flytter ind! Tenthouse har både lys og stikdåse (til at lade telefonen eller andet) – og så er der også en dobbeltmadras, hvor der kan sove 2 personer. Bragt morgenbrød til 2 pers. er selvfølgelig med i prisen.

Sidst, men ikke mindst, kan I også gå all-in og vælge at bo i et luksusvillatelt på mere end 15 m2 - vi kalder det IsabellaVillaTelt. I kan overnatte op til 4 personer og alt er klar til I flytter ind – I skal blot medbringe hovedpude, dyne og jeres tandbørster mv. Her er selvfølgelig også strøm, lys og desuden et bord og stole samt luftmadrasser med lagen på. Også her leverer vi morgenbrød til 4 pers. fredag, lørdag og søndag.

Både Tenthouse og IsabellaVillaTeltene er placeret på det område vi kalder Camp Haven – hvor I er tæt på grønne omgivelser, toiletter, bad og ikke mindst festivalpladsen. D´Angle Tyra finder du på både Camp Festlig og Camp Haven.

Se pris og læs mere om boformerne her.

Hotelværelse på Cabinn – for dig, som foretrækker en rigtig seng
Festivalen har indgået et samarbejde med Hotel Cabinn i Vejle – og du kan derfor booke et hotelværelse til spotpris under festivalen, når du køber din festivalbillet. Du kan både købe enkeltværelse til hver af de 4 festivalnætter eller et dobbeltværelse, som gælder alle 4 nætter – alt efter hvad I lyster mest.

Cabinn ligger 5 minutters gang fra banegården, hvor der går både busser og tog til Jelling.

Et hotelværelse koster fra 525 kr. for et enkeltværelse pr. nat og 3.200 kr. for 2 pers. i 4 nætter i et dobbeltværelse. Læs mere om hotelværelserne og se priser her.

Reservér plads til din egen lejr på forhånd
Som i 2019, kan du reservere dit helt eget område for dig og dine venner på forhånd – vi kalder det LejrReservation. LejrReservation er for jer med stor fællesskabsfølelse, som gerne vil være sikre på at ligge tæt på efterskolevennerne, gymnasieklassen, single-klubben, soldaterkammeraterne eller villa-vej-naboerne.

Med LejrReservation reserverer I et stykke camp-jord, så I er sikre på at kunne slå telt op og bo sammen med dem, I gerne vil nyde festivalen sammen med.

LejrReservation findes på alle vores tre camp områder – nemlig Camp festlig, Camp U18 og Camp Haven – læs mere om LejrReservation og de enkelte camptyper her.

Alle boformer samt LejrReservation kan købes på ticketmaster.dk fra søndag d. 1. december.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling