Oplev semifinalen i Quasar live – stem på din favorit

9. marts 2021

Tre bands stiller livemusik-hungeren, når de dyster om en plads i talentprogrammet Quasar. 

Tre bands kæmper om en plads i finalen i Jelling Musikfestivals talentprogram Quasar, under en live-transmitteret koncertrække fredag d. 12. marts.

Du kan få et stykke længe ventet livemusik hjem i stuen ved at blænde op for TV Syd i tidsrummet kl. 19.55-22.00, og opleve semifinaleshowet i Vejle Musikteater. 

De tre semifinalister er bands/kunstnere, der under Quasar-konkurrencens indledende runder helt tilbage i 2019 blev udnævnt som publikumsfavoritter. Den status blev kvitteret med et wildcard, som på fredag kan ombyttes til en finaleplads.

Wildcard-kunsterne har siden fået tilbudt et mentorforløb, hvor en professionel musiker har arbejdet målrettet med at udvikle og finpudse artisternes styrker.

De tre bands/kunstnere er:

”Det seneste år har ramt unge upcoming artister hårdt, fordi de lukkede spillesteder og festivaler har frarøvet dem muligheden for at komme ud og spille. Derfor er vi ekstra glade for, at vi kan give tre kunstnere en scene og et publikum. Samtidig håber vi, at arrangementet kan være et lyspunkt for alle os, der er sultne efter livemusik og nysgerrige på Danmarks musikalske vækstlag,” siger festivalleder Lars Charlie Mortensen.

Mellem aftenens optrædener kan du få et indblik i, hvordan kommuner, regionale spillesteder og Jelling Musikfestival arbejder med talentmiljøer bredt set.

Du kan under live-showet stemme via sms og dermed være med til at sende din favorit videre i finalen, der afholdes senere på året.

Om Quasar

Quasar er et musikalsk udviklingsprogam for alle artister og genrer fra vækstlaget på den danske musikscene. Programmet udsprang i 2007 af Jelling Musikfestival og er siden blevet udviklet i samarbejde med de regionale spillesteder i Trekantsområdet. Region Syddanmark, Vejle Kommune, Trekantområdet, Den Jyske Kunstfond, Koda Kultur og Tuborg Fondet støtter Quasar.

 

Billede:  2019-vinderen Karenina, fotograf Camilla Lundbye.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling