Nyttig viden om festivalen 2019

29. maj 2019

Jelling Musikfestival 2019 er i gang lige om lidt, og her er lidt generel information om bl.a. transport og åbningstider for armbåndspåsætning for at give dig den bedst mulige oplevelse og fest på årets festival!

 

Igen år er der udsolgt af partout billetter til Jelling Musikfestival. Det betyder bl.a. et stort tryk på offentlige transportmidler og på parkeringspladserne i Jelling.

Kort om transport og åbningstider til festival

Med bil: Gratis parkering på festivalens P-areal på Mølvangvej – tilkørsel fra Mølvang. Der er skilte ved indfaldsvejene til Jelling, der tydeligt viser, hvilke veje man skal køre for at komme til parkerings-arealet se kort her

Med bus:

  • Fra Herning/ Vejle mod Jelling: Sydtrafik indsætter ekstra busser på de ordinære afgange fra Vejle til Jelling – se tider og opsamlingssteder på rejseplanen

  • Fra festivalpladsen mod Vejle: Opsamlingssted på Kathrinelund hver aften fra kl. 23.00 – kører ca. hvert 30. minut. Pris: 50 kr.
  • Fra Fårup Sø Camping til festivalpladsen: Der kører gratis festivalbusser i pendulfart mellem stationen, Fårup Sø Camping og festivalpladsen. Shuttlebusserne kører i tidsrummet 10.00 – 02.30 (onsdag dog fra kl. 16.00) og kører ca. hver 15. minut.

Med tog: Toget mellem Vejle og Herning stopper i Jelling og du kan se tiderne på rejseplanen lige her.

Når op mellem 30.000 og 40.000 mennesker skal til Jelling Musikfestival kan det ikke undgås, at der i perioder måske vil opstå langsom trafik og måske endda enkelte trafikpropper. Så tag hjemmefra i god tid, og hav tålmodighed og bevar det gode humør i de situationer, hvor mange skal til og fra festivalpladsen.

Armbåndspåsætning

Du kan få sat dit festivalarmbånd på ved hovedindgangen til festivalpladsen fra på tirsdag kl. 16.00-21.00. Herefter er hovedindgangen åben for påsætning af armbånd onsdag - lørdag fra kl. 10 og frem til midnat (søndag dog kl. 23.00).

I Vejle tilbydes der også armbåndspåsætning – det sker i Bygningen, Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle mandag d. 27. maj og tirsdag d. 28. maj i tidsrummet 15.00 – 21.00

Åbningstider

Campens har åbent i følgende tidsrum:

  • Onsdag d. 29. maj kl. 12.00 - Søndag d. 2. juni kl. 12.00

Betalingsmuligheder på festivalen

Du kan i alle boder og barer på festivalpladsen og campen betale med:

  • Kreditkort (herunder: Dankort, masterkort, visa og visa electron)
  • Kontanter
  • Kontantkort udstedt af festivalen

I badene på festivalcampen (som koster 30 kr) kan du betale med kreditkort og kontanter.

Mobilepay – kan kun benyttes til at få overført penge til et kontantkort.

Læs mere om kontantkort her

Hent festivalappen

  • Så har du altid programmet lige ved hånden..

Vejrudsigt

  • Da vejret i maj kan være meget svingende – så tag både soltop, regnjakke og en varm sweater med😊

Vi håber alle får en god festivaloplevelse.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling