Ny service til teenageforældre

1. april 2019

Jelling Musikfestival tilbyder som noget helt nyt en service til forældre, hvis teenagere skal på festival. Forældrene kan nu overdrage forældremyndigheden over deres barn til Jelling Musikfestival under festivalen.

Denne nye mulighed betyder, at du som forælder nu kan sende din teenager afsted på festival helt uden bekymringer - der vil stå et specielt trænet hold af frivillige, som vi meget sigende har valgt at kalde Festivalforældre, klar til at tage imod din teenager. De vil selvfølgelig være til rådighed under hele festivalen til at kunne tage hånd om eventuelle problemer. Festivalforældrene vil stå klar med trækvogne til at hjælpe med at slæbe de mange medbragte dåseøl med ned til teltet – og vil selvfølgelig også hjælpe med at slå teltet op.

Der vil i løbet af de fire festivaldage også blive afviklet en bootcamp for de unge, hvor vores fantastiske Festivalforældre vil lære dem alt omkring oprydning på camp området og affaldssortering, så de unge selv kan rydde op når festivalen er slut.
Der vil naturligvis også bliver sørget for, at de unge får nok at spise, at de husker at drikke vand - og ikke kun øl - og ikke mindst, at de husker solcreme. Der vil være fællesspisning for alle de unge tre gange om dagen og Festivalforældrene vil hele tiden bevæge sig rundt på camp området med vand og solcreme.

”I disse tider, hvor vi virkelig skal passe på klimaet, er det vigtigt, at vi som festival også tager ansvar - og det kan vi bl.a. gøre gennem at lære de unge, hvor vigtigt det er at genbruge teltet, festivalstolen osv. – og ikke mindst huske at rydde op efter sig selv. Vi er ret stolte over vores Festivalforældre – de er allerede nu i gang med et træningsforløb, så de er helt klar til at overtage forældrerollen når teenagerne skal sendes på festival i Jelling” forklarer festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

For at overdrage forældremyndigheden skal du udfylde en formular. På denne vil der forneden være et felt, hvor du som forælder kan skrive, hvis der er noget Festivalforældrene skal være ekstra opmærksomme på i løbet af de fire dage… en eventuel fødselsdag, der skal fejres eller lign., for så vil Festivalforældrene sørge for fejre din teenager for fuld udblæsning.
Det vil desuden være muligt at tilkøbe en ekstra ”tøjforsikring”, så I kan få erstatning, hvis de unge skulle være så uheldige at miste eller få ødelagt noget af deres dyre tøj.

Du kan udfylde formularen for overdragelse af forældremyndigheden lige her

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling